Meltemkscn123 Antidepresan kullanıyodum hamile kalınca bıraktım mecburen kendimi çok kötü hissediyorum modum yok hiç bisey yapmak istemiyorum hiçbirsey zevk vermiyo sürekli ağlıyorum 14 haftalık hamileyim aranızda yaşayan varmı
Fadime97 Meltemkscn123 aynısını yaşıyorum yalnız değilsiniz merak etmeyin. İlacımı bıraktım öğrenince şuan 28 haftalık hamişim . Anksiyetem panik atağım tavan okb yani takıntılarımda oluştu aşırı sinirliyim aşırı agresifim herkese karşılık veriyorum kötü bişey demeseler bile .
3kedili2bebekli Meltemkscn123 malesef daha 6 haftaligim ama aynı durumdayım çocuklarım hariç kimseyle gecinemiyorum çocuklarım uyuduğu gibi modum ciddi anlamda düşüyor uyaniklarken de zaten sürekli halsizim sadece oturup oyun oynuyorum zorla burda dün gördüm 12 hafta sonra ilaç kullanılıyormuş sizin haftaniz ileri bir doktorunuza danışın derim
cheff Meltemkscn123 Ben 9 sene ilaç kullandım hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım mecburen okb arttı ama piskoterapi aldım çok iyi geldi kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum çok zor bi durum gayet iyi anlıyorum dayanmaya calisiyorum ilaç kullanmamak için Rabbım yardımcımız olsun
MhysaTheGreat Meltemkscn123 ilk dönem hamilelik depresyonu oluyor şu anda onu yaşıyor olabilirsiniz 4. Aya kadar öyleydim ben resmen geçmişle hesaplaşarak geçirdim ağla ağla her gün. Sonra geçti şimdi de lohusalığı öyle geçiriyordum oda bu ay azaldı gibi bebek toparladıkça. Atlatılıyor yani bir şekilde sizinki daha çabuk geçer inşallah
Meltemkscn123 Fadime97 doktorum hamilelikte kullanılan ilaçlar var kullan dedi ama bebeğe geçer diye korkuyorum
Meltemkscn123 3kedili2bebekli 14 haftalık ama ilaç kesinlikle bebeğe geçiyor o yüzden kullanmak istemiyorum
3kedili2bebekli Meltemkscn123 bende istemiyorum durumum kötü değil çok yani tanı almış bir hastalığım yok sadece son 2 senedir yaşadıkların ağır ve haklısın demişti doktorum o yüzden terapi düşünüyorum su an doktorumda yönlendirdi İstanbul’da yaşıyorsanız belediyenin böyle bir hizmeti var gidenler çok memnun başka şehirde var mı hilmiyorum
Meltemkscn123 3kedili2bebekli belediyenin hizmeti sadece 15 dk gerçekten yetmiyor özel olarakta gitmek imkansız
3kedili2bebekli Meltemkscn123 ben henüz gitmedim ama arkadaşlarım gidiyor çift terapisine 1.5 saat sürdü son seansları
Meltemkscn123 MhysaTheGreat ama ben daha önceden de antidepresan kullanıyodum hamile kalınca bi anda bıraktım yinede geçermi ki :(
Zumruduanka160 Meltemkscn123 var canım üstüne hatta babamı kaybettim boguluyorum depresyondan mecbur yaşıyoruz . 16. Haftadan beri ilaca başladım 50 mg Lustral verdiler ama geçmedi az geliyor bebek için dayanmaya çalışıyorum . Doktora git ilaç verir
Meltemkscn123 Zumruduanka160 ilaç direk bebeğe geçiyo doğumdan sonrada bebek yoksunluk çekiyomus titreme oluyomuş o yüzden içmek istemiyorum
beren50 Meltemkscn123 bende 34. Haftaya kadar dayandım. Son ay çok kötü doğum korkusu sardı. Uyku uyuyamıyordum mecbur başladım ilaca.
Zumruduanka160 Meltemkscn123 bence içmen şart senin insan baş sağlığı diler yazdığım şeye onun bile farkına varamıyorsun kendinle aşırı meşgul olduğunun göstergesi