nevhibaa Yazalım birbirimize de fikir olsun. Isim netleştirenler yada koydukları isimden memnun olanlar da yazabilir mi :)
3kedili2bebekli nevhibaa oğlumun ismi Oğuzhan su an hamileyim erkek olursa batuhan yada Teoman düşünüyorum ama kesinlik yok daha ☺️
Aloska Mervergun balım bizde Metehan koymak istiyoruz ama herkes Metehanlar çok yaramaz oluyor diyor oğlunun huyları nasıl ?
ikincibahar_08 Evimizin sorunu suan bu eşim Alparslan istiyor ben hiç istemiyorum o zaman sen isim öner diyo aklıma gelmiyor bende fikir edinmeyim🤭
nevhibaa ikincibahar_08 bende de durum aynı ikimizin ortak begendigi isim Alparslan ama o kadar fazla ki ondan onu istemiyorum. Hep ayni isimler gibi de bakalim umarim içimize sinen öneriler olur
ikincibahar_08 nevhibaa evet bende bu yüzden istemiyorum ben yiğit isimini çok seviyorum yiğit alp diyorum oda eşimin hoşuna gitmedi bakalim son dakikaya kadar karar veremeyeceğiz galiba
nurakseki Oğlumun adı Mustafa Yiğit ❤️ Şimdi ikinci bebeğime hamileyim Eğer erkek olursa Ali Kaan olacak inşallah 💕
Emlly nevhibaa hala bir ismi yok ya eşimle bir türlü ortak yerde bulusamiyoruz her isim herkes de var gibi
SuEr_Tu1512 nevhibaa İlk oğlumun adı Tuğra, ikinci oğluma da Göktuğ, Kayra ve Arda düşünüyorum bir türlü karar veremedim ve her an doğurabilirm 😕
nevhibaa SuEr_Tu1512 gercekten isim isi cok zor hem anlamli olsun istiyorsun hem herkes de olmasın ama suan hep aynı
nevhibaa ikincibahar_08 yiğit ve alp galiba ayni anlama geliyor zaten tek başına yiğit guzel de aslinda ama bakalim insAllah son anlara kalmadan buluruz ya :)