Nurtanesininannesi Kızlar riskli gebeliğimden dolayı iki hafta önce doğum yapacağım. Bu durumda kullanamadığım iki haftam 8 haftalık doğum iznine eklenir mi yoksa yanar mı? Bu konuda bilgi sahibi olan öğretmen ya da memur anneler var mı?
Nurtanesininannesi Nurtanesininannesi yani nornalde doğum 14 kasında olması gerekirken 1 Kasımda olursa 1 Kasımdan itibaren sekiz hafta mı 10 hafta mı doğum izni verirler acaba
pedagogrg Nurtanesininannesi endişelenme. Tabi ki eklenir. Doğum öncesi ve sonrası toplam 16 hafta olur. Ben ilk gebeliğimde 37de işten ayrıldım. Tam 38de doğum yaptım. 15 hafta geçirdim bebeğimle
Catperson Nurtanesininannesi erken doğum nedeniyle kullanılamayan izinler doğum sonrasına aktarılıyor.
Nurtanesininannesi pedagogrg doğurduğum tarihten itibaren 8 hafta mı diye tedirgin oldum. İnşallah doğum sonrası 16 hafta izin haberleri de hemen yürürlüğe girer 🙏🙏🙏
pedagogrg Nurtanesininannesi yok yok hiç tedirgin olma. İnşallah bol bol zamanın olur bebişle. Ben de 5 haftalık gebeyim yeni öğrendim. Benim de tek isteğim şu 8+16nın yürürlüğe girmesi😔 inşallah bir an önce olur