Annişlere motivasyon olsun diye yazıyorum beni cok motive ediyordu cünkü.Hep nasıl ıkınıcam napıcam ordan nasıl cıkıcak diye düşünüyordum.Ve Ben hep sancım gelir giderim diye düsünürken 40+1’e kadar sancım gelmedi ve artık kilo artısından korktugumuz icin suni sancıyla baslatma kararı aldık.Sabah 7.30 da düşük dozdan verildi 10’a kadar iyiydi bir ara nabzı düştüğü icin yarım saatte bir arttırdılar dozu.Sonra suyum geldi kendiliginden iste orda hem acılmam hem de agrılarım artmaya basladı ama adet agrısı gibi 7 dakkada bir gelip gidiyordu.Epidural ister misin diye sordular direkt kabul ettim cünkü en uygun zaman dediler.Anestezi doktoru gelene kadar sancılarım 5 dakikada bire düşmüştü ve agrılarım terletecek kadar artmıstı regl agrısının en kötüsünü düsünün öyle yani beni öldürmedi.Sonra epidural yapıldı yavas yavas etkisi geldi bende dediklerine göre tadımlık yapılmış cünkü yine sancı hissediyordım ama sadece sol kalçamda.Epiduralden sonra acılmam cok hızlandı ve 8 cm oldu birden.Kanala tam girmedigi icin yatagımda bir 10 dakika ıkındım.Evet sancı geldiginde zorluyordu ama ıkındıkca hissetmiyordum agrı.Sonra Bebegin sacları gözüktü dediler ve catala götürdüler.Catalda 15 dakika kaldım 5 kere ıkınmısımdır karnıma bastırdılar.Makatımda baskı hisettim en son son nefesimle ıkındım ve mutlu son💕Dikişim var ama hic acıtmadı igne yapıldı öncesinde.İnsallah herkesinki cok güzel gecer.