Cansuuuucan yucellirem Ege Üniversitesinde yaptırcam kasımın 2. Haftası 22 haftamda. Bende merak ediyorum hiç orada yaptıran varmı acaba ne kadar sürüyor renkli görüntü veriyolarmı falan :)
rahimeiscann yucellirem Alsancakta bir doktora gittim 5 buçuk Harika dosya şeklinde yazılı vs verdi bide fotoraflarını verdiler memnun kaldım Selahattin bey Alsancak cami karşısı şok üst 3 kat gogula Yazıp bakın yarım saat fazla çekti
Cansuuuucan flz3576 ne zaman yaptırdınız acaba birde doktor adı neydi hatırlıyomusunuz aynı kişimidir
laremm23 Ben ilk bebeğimde gümüşpalada dr Ali karaegeye gittim dosya olarak bana bütün görüntüleri yazıları verdi çok memnun kaldım ikinciye hamileyim daha 7 haftalık bunda da ona gideceğim inşallah
laremm23 yucellirem merhaba iki sene önce 750 tl vermiştim şuan bilmiyorum Googleden numarasını bulup sorabilirsiniz çok iyi bi dr iki saate yakın tutmuştu beni her ayrıntıyı anlattığı gibi birde fotoğraflı yazılı baya dolu bir dosya verdi
Cansuuuucan flz3576 anladımm 2 yılda değişiklik olmuştur illaki diye iyi düşünmek istiyorum 😅🙏🏻 Bakalım kısmet bebişler iyi olsunda fotosu olmasada olur 😌