Strongirl_ Papatyaaam1 o da nerden cikti. Benim bebeğimin cinsiyeti 12. Haftadan belliydi erkek olacağı. Pipi oluşmasında neyi gördü doktor. Ayrıca 14 haftalık bebegimi kaybettim bütün bir şekilde doğurdum onun bile pipisi bariz belliydi gommeden önce gördüm
DarkLuna Papatyaaam1 doktor muhtemelen emin olmak için öyle demiştir benim oğlumun pipisini 11 haftada görmüştü devletteki doktorum hahaha doğdu kocaman pipili bişey rabbim size de gönlünüzden geçeni versin
Papatyaaam1 Strongirl_ kız bana da özelde ki doktor 12 de kız dedı devlette ki 20 ye doğru anca olusur dedı
Keyfimveben45 Papatyaaam1 oğlum olduğu için erkenden öğrendiğim için bilgiliyim diyelim oglu olanlar 20den once ogreniyo madem 20 de olusuyo millet nasil 10 15 haftada ogreniyo 🤔
Papatyaaam1 Keyfimveben45 çok kesin cevap verince doktor sandım sızı doktor soyledı bana da hayatım ne bılıyım
Keyfimveben45 Papatyaaam1 canim dedigim gibi oyle bisey yok yani burda sorsan oglu olanlar kaçıncı haftada öğrendin diye 15 diyende cikar 10 diyende 😍😍
Keyfimveben45 aleemine demekki pek deneyimli doktor değil yani ben cok gordum 10lu haftalarda ogreneni
mucizebebegimmm aleemine 2 oğlum oldu, ikiside cinsiyette böyleydi. Onlardan gördüğüm kadarıyla galiba pipi 🫣🥰