bartulies Kukoss hepsini tek seferde alırsanız zorlanırsınız bence kıyafetleri alın sonraki ay geri kalan eksikleri alırsınız 33 34 haftalıkken çanta hazırlanıcak kıyafetler yıkanıp ütülenmesi lazım diğer eksikleri sonradanda ekleseniz olur
demirrleydi_ Kukoss ayy evet ya önce kızım hasta oldu dedim çok şükür bana geçmedi sonra eşim hasta oldu o beni hasta etti 2 gündür küfrediyorum ona bana niye bulaştırdın diye 😂😂
Kukoss demirrleydi_ ay bukez bana teyzemden gecti salya sumuk hastaymis demedide bisey gidince de cok uzak dursamda bulasti kocasina da bulastirmis banada 😂 bende ona sovup duruyorum
Kukoss nilsuuaraz valla yavastan alicam bi kisim aldim sut sagim makinesi dusuriyim bitane indirimden ahshd😂 suan en buyuk eksigim o gibi
Kukoss Fadime97 erken alinca eksikler ciktikca daha kolay olur ay ilk ya bilemiyo insan cidden ne yapcagni ya😂😂
Kukoss minikari cinsiyet ogrenince e bebekten lc den uygulamadan kupon ciktikca aldim az az ama mesela ic zibin vs almadim encok onlar yikancak mali iyi biyerden aliyim dedim :)
bartulies Kukoss çanta olmadan olmaz evet. hastaneyi geçtim komşuya giderken bile almak gerekiyor yanımıza 😂
demirrleydi_ Kukoss yani hastayken hamile kadına çok yaklaşılmamalı bence ya ilaç içemiyoruz ve gebelikten dolayı ekstra zor atlatıyoruz zaten yani ne desekte haklıyız bence 😂😂
minikari Piraye2025 evet baktırdım doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı onun yerine şeker takibi yaptık bir süre yine arada yapıcam 🌸
zeyyynep ben şu an 24 haftalığım 26’dan sonra rabbim nasip ederse başlayıp eksikleri bitirmeyi düşünüyorum çünkü biraz ayakta kalsam ağrılarım oluyor o yüzden her şeyi hazırlayıp kenarda bekletmek istiyorum:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
birbebismeselesiiii Bende 27 haftalığım büyük tüm eşyalarımı tamamladım diğer eksiklerimi de yapıyorum yavaş yavaş Çünkü yakında ağırlaşmaya başlayacağız ve ben bi de çalışan bi hamişim onun için ne kadar erken o kadar iyi 🥰
Kukoss birbebismeselesiiii ayy calisirken zor oluyodur ya kiyamam ben ciktim bi sene olduda suan bu halde o eforla calismayi dusunemiyorum bile zaten saglikciyim tamamen mikrop ici biyer yani hastane😂 surekli hastalanirdim kesin
Meri3220 Kukoss son zamanlarda insan hem ağırlaşıyor hemde daha çabuk yoruluyor alılverişinizi tamamlayın 30.haftadan sonra çantanızı hazır edin Allah’ın izniyle bebişinizi bekleyin 2.bebekse beşiği ateş ölçeri büyük eşyaları vardır belki kıyafey basit olur
Kukoss Meri3220 ay yok hep arastirarak gidiyorum ilk olcak nasipse :) baslarda kanamam vs oldugundan bi sure bisey almamistim yani çekinmiştim ay bi baktim 7. Aya girmisiz cidden okadar hizli gecti ki :))
Rabiul Kukoss ben o haftalarda her şeyi almıştım 3-5 parça almadığım şey vardır şuan 11 haftalık hamileyim ilk kızımdan kalanlar var cinsiyeti de bilmiyoruz onda göre eksikleri alacağım