raksanayusifova Merhaba, 29 haftalık olduk sütüm geliyo ama göğüsüm hiç büyümüyo, acaba ne zaman büyür? Gögüsüm biraz küçük gibi görünüyo gözüme, acaba ne yersem sütüm çoğalır göğüsüm büyür?🙄
Nuross raksanayusifova bende 34 haftalık hamileyim.Açıkçası sütüm gelmiyor nasıl sütünüz geliyor o kısmı anlamadım ben.Ve benim de hiç göğsüm büyümedi normalde de küçük.Sütüm olmayacak mı acaba diye düşünüyorum
ikiprensesannesi___ raksanayusifova sütün göğüs büyüklüğü ile alakası yok bence benimkiler büyüyor ama süt olmuyor
3kedili2bebekli raksanayusifova dur daha bismillah 29 haftaliksiniz önce bir dogurun emzirin gelir o süt zaten böyle stres yaparsaniz olmaz ama sütün en büyük düşmanı strestir ayrıca gogsunuz buyumeyedebilir su an süt üretmiyor ki hormonal bir durum bu süt arz talep meselesi bebek emmeye başlayınca süt kanalları acilacak sonra süt üretimi gerçek anlamda olacak o zaman büyürse büyür gogusleriniz ayrıca 80 beden gogusle 2 bebek emzirdim ben yani buyuklukle alakası yok kafanıza takmayin
3kedili2bebekli Nuross hayır hayır benimde gelmedi göğüslerim kucuktu üstelik erken doğurdum bebeklerimi hiç kucagima almadan süt sagmaya başladım geldi alakası yok takilmayin böyle şeylere stres yapmayın simdiden
Daisyy000 Nuross Sütüm olmayacak mı acaba diye düşünüyorum Hayır tabiki öyle düşünmeyin. Benimde göğsüm hiç büyümedi ve sütte gelmedi. 2 yaşına kadar emzirdim 😬Kuzenimin hamileyken geliyordu hatta bana göğüslerim dolu dolu diye nispet yapıyordu doğumdan sonra sütü olmadı neredeyse hiç emziremedi. Aklınızı kurcalamayın. Sütünüzün olacağına inanin
raksanayusifova ikiprensesannesi___ Ha anladım, Sizde sütün gelmemesi normal. Aslında doğumdan sonra gelmeli, bazen bazı hamilelerde oluyor erkenden süt gelmesi
raksanayusifova 3kedili2bebekli Canım benim sütüm az geliyor demiyorumki göğüsüm büyümemiş diyordum, süt o kadar gelmez biliyorum🤗❣
3kedili2bebekli raksanayusifova büyümesin bir şey olmaz büyüyünce de ağrı yapıyor zaten süt dolunca ağır geliyor telaş yapmayın diyorum işte ☺️
Nuross Daisyy000 yaa öyle mi bana umut oldunuz.İnşallah benim de sütüm olur bebeğimi besleyebilirim.🙏🏻
Ceku256 raksanayusifova benim sütümde hamileyken gelmişti ama şimdi öyle bol bir süt yok şu anda sütümü artırmak için çabalıyorum yani onunla alakası yok maalesef Nuross
tahamommy raksanayusifova daha dur bismillah 😅 sütün gelse de göğsünle oynama canım erken doğum sebebi olabiliyor, benim göğüslerim hamilelikte biraz büyümüştü ama doğumdan sonra daha da şişti bence seninde öyle olabilir, bide küçük göğüslülerde daha çok süt oluyormuş ve emzirme dönemi bitince eski haline geliyor hemen küçük kalması daha iyi boşver büyümesin 😅
raksanayusifova tahamommy sıkıyordum ben, geçen bir ablada sıkma erken doğurursun dedi artık sıkmıyom, zaten rahimimden dolayı erken doğum riskim var🙁