Zebe Son Adet Tarihine göre 5+2 günlük gebeyim. Bugün rahim içinde kese göründü 7.6 mm ölçüldü henüz yolk kesesi ve bebek görünmedi. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi sizce her şey yolunda mıdır :(
Cicilininkini Zebe canım hiç tedirgin olma ben 6da gittigimde bile kese vardı bebek görğnmemişti 6.6da felan gördük bebegi çok minnaktı Kendini strese sokma derim suan 19+3olduk cok şükür insallah bugünleride görceksin
senos15 Zebe canım çok normal çıkmış yolk bebek 6. Haftalarda kalp atışı 7. Haftalarda zaten 5. Haftada en fazla kese görünüyor zaten
edaabykl Zebe cok normal bende gittiğimde 5+4 du kese gozuktu sadece baska bise yoktu bir hafta sonra gel dedi 6+4 de gittim hem kalp atisini duyduk hemde bebegi gördük
Cicilininkini Zebe anlıyorum seni benim 4.hamilelik olmasına ragmen bana da gecmiyordu ilk bebegi görene kadar ♥️ 🙏🏻
senos15 Zebe bende de var pıhtılaşma eğilimi canım benimde 2 kez kalbi durdu şimdi yine gebeyim kontrolü bekliyorum cuma günü gidicem bakalım iğne falan başlar heralde doktor
Zebe senos15 bende pıhtılaşma gibi bir durum yok ama daha önce yetersiz beta artışlı bi gebelik yaşadım o da düşükle sonuçlandı o yüzden korkuyorum
meryemmana Zebe 6+4 de gittim ultrason da 5+4 çıktı ve çok küçük kese dedisnrasnda daha gitmedim ama sorun yoktr dye düşünüyorum doktor normal demsti
Zebe meryemmana geç döllenme gibi durumlar olursa kese son adet tarihine göre biraz daha küçük görünebiliyormuş sanırım
Minasuu22 Zebe Canım benimde 5+3 bugün kontrole gittim kese görüldü zve 2 hafta sonraya tekrar çağırdı inşallah o zaman bebekde görünür dedi doktorun olumsuz birşey olsa söylerdi içini ferah tut 🌸