EzgiDurdu Yazmak bana da nasip olur mu diye diye sonunda şükürler olsun ki ben de doğum hikayemi yazıyorum kızlar❤️ 27 şubat çarşamba günü son kontrolüm vardı doktor sezaryen için gün verecekti kontrole gittik baktı etti bugün alalım bu bebişi dedi 🤣 3 hafta önden gidiyordu minik kızım 3810 ölçtü kilosunu, bugün alalım deyince çok şaşırdık daha 36+6 daydım bari yarın olsun dedik tam hazır değildik çünkü. 28 şubat perşembe saat 11 e not aldı sezaryen için. Gebelik diyabetim olduğu için ve plasentam ön duvarda olup giderek aşağı indiği için erken almak gerektiğini önceden belirtmişti defalarca. Erken olacağı için endişelerim vardı korkuyordum ama doktora güvendim ve 28 şubat sabah 9 da yatışım yapıldı 11 de sezaryene alındım aslında korkacak hiç birşey yokmuş spinal sezaryende ama ben heyecandan çok titredim kontrol edemedim o titremeyi bir türlü, bu arada hep kesildiğini farkediyosun derlerdi ondan da biraz endişeliydim ama ne kesildiğini ne dikildiğini hiçbişeyi hissetmedim doktor geldikten 3-4 dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum böyle bir duygu yok kızlar çok içten söylüyorum Allah ım isteyen her kadına versin inşallah aratmasın ❤️❤️❤️ Hemen yanağıma getirdiler kızımı öptüm nasıl güzel kokuyo anlatamam❤️❤️❤️❤️ Hemen sütüm geldi şükür, doğumdan 1 gün önce 3810 gr çıkmıştı ultrasonda, 3750 gr 53 cm doğdu meleğim ❤️❤️ Darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah kızlar artık telefona çok vakit ayıramıyorum hakkınızı helal edin herşey gönlünüzce olsun hepinizin ❤️❤️❤️
Salmanc EzgiDurdu ağrın sızın çok varmı dikişin ne durumda bende kendi isteğimle sezeryan istiyorum normal doğım istemiyorum açıkcası . Bebeğim happy mom a göre 2 hafta önden gidiyor bakalm daha24 deym buraya göre detaylıya göre 26 daym
Anneballari58 EzgiDurdu Gözünüz aydın 😇 Benim minnak 36+3 de 3206 gramdı acaba banada erken alalım dermi bilmiyorum şekerim yok ama
EzgiDurdu Salmanc dikişlerimi yarın öğleden sonra çıkarcam iyi bir sıkıntı yaratmadı ilk iki gün biraz karnımın içi acıdı sadece 😨
meleklerim3757 PamirMiraAllah analı babalı büyütsün Rabbim hayırlı evlat eylesin cok gecmiş olsun canım benim kızımda 28şubatta dogdu ve 7yaşında şu anda 😘
EzgiDurdu Anneballari58 teşekkür ederim 🌺🐣 benim şeker bir sebepti ama bir de plasentam ön duvardaydı o yüzden de erken aldı size der mi emin değilim hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️❤️❤️