yasemincel65 Ben de 21. haftama denk gelecek şekilde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde randevu buldum, inşallah aksilik çıkmaz
supermommss Busranur_mnts Zeynep kayaoglu yıldırım resım vermıyorlar ekrandan resım çekmedim ekranı görmüyorsun zaten bakmaya çalışınca e nabıza görüntüler düşecek dedı doktor yanı ınceledıkleri her organ görüntüye düşmüş
Busranur_mnts supermommss görsek nolcak sankş yaa o an neyse bakalım nasip benimki nasıl geçecek benim plasenta önde demişti 17 haftada onu sorucam inşallah ilgilenirler
mervess18 Busraaaakkk Sertaç Esini benim doktorum da önermişti ama 9500 tl gibi bir fiyat söylediği için maliyet olarak gitmeyi düşünmedim 😌 hoş diğerleri de ucuz değil ama atlamak istediğim de bir durum olmadığı için gitmeyi düşünüyorum
mervess18 Busraaaakkk Evet canım ben de önümüzdeki hafta gideceğim detaylı için Ali İpeği önerdi arkadaşım ona gidiceğim resim video paylaştığını söyledi sekreteri 6000 tl nakit fiyatıymış yine ali ergün var ama iyi yorumlar söylenmediği için ordaki randevumu iptal ettim 😂
Nissog Haftada özelde yaptırdım üniversite hastanesinde randevu bulamadım. Üniversite hastanesi de para istiyordu özel de. Ben özeli seçip istediğim saatte muayene oldum çokta ilgililerdi ve rahattım. Üniversite hastanesinde sabahtan akşama kadar ancak sıra geliyor ve benim çevremdeki herkes 8-9 saat falan bekledi en azından benim yaşadığım şehirde böyle. Paramla rezil olmamış oldum
Havin49_ 3boysmom 5-10 mu orası neresi bana söyle gidin yaptırayım baban ikizlere 16 bin fiyat verdiler istanbul
3boysmom Havin49_ tek gebelik için 5-10 yazdım hanımefendinin sorusuna itafen :) çoğul gebelikte fiyatlar almış başını gidiyor malesef 16ya bile iyi bulmuşsunuz
elifnd96 Havin49_ merhaba ben galen lab da yaptırcam tek gebelik 4500 fiyat verdiler isterseniz bakın
glsnblt supermommss bende Orda yaptıracağım ama aldığım randevuda sadece riskli gebeler diye çıkıyor MHRS de ama ben riskli gebelik değilim başka randevuda çıkmıyor acaba bakarlar mı gitsem
supermommss glsnblt evet bakılıyor sadece yanında detaylı ultrason yapılmıyor yazmasın ona dıkkat edın bende aldığımda sadece risklı gebelere bakılır yazılıyordu
0Berfin0 yasemincel65 devlette yer olmuyor ben özelde yaptırdım evet ücretler bazı yerlerde çok olabiliyor ama ilk heyecan insan hevesleniyor hem çocuğu net bi şekilde tane tane anlatarak muayene ediyor hem de anı olsun diye güzel fotoğraflar veriyor
Havin49_ 3boysmom valla bi yer 15 bi yer 16 dedi benim bebeklerde sorun var canım mecbur devlet makinası iyi değil diyor oranın doktorları
3boysmom Havin49_ doğrudur canım, ben devlette yaptırdım ama sağolsun baya detaylı baktı memnun kaldım randevu zor tabi. umarım hayırlı sonuçlar alırsın
Havin49_ 3boysmom Amn cnm bnm bana devlet doktorları hepsi özele git diyor oğlumda devlet de yaptırmıştım
3boysmom Havin49_ bende memlekete gidince aldım randevu, rizeden kolay buldum küçük şehir. pat diye gittim girmek istiyorum dedim yaptılar valla
Havin49_ 3boysmom bana yapmam demiyorlar cnm benim bi bebeğimde kalp sıkıntısı var ve karın çevresi geri ikiz olduğu için oranın makinaları daha iyi gelsen yine yaparız ama bebek için daha iyi olur dedi onlar da yapmıyoruz demediler ama el mecbur devlet e gidicem çünkü o kadar para verecek durumum yok
Ynckpgn yasemincel65 ben bugün yaptırdım devlette 22+4 haftalığım elhamdulillah bi sorun yok dedi ama bebeğimi göstermedi bi 15 dk falan inceledi