nrns1 Kızlar hgb değerim bi türlü yükselmiyor. Günde 2 defa kan ilacı içiyorum. Geçen hafta damardan kan ilacı da aldım. Hala değerim 8. Doktorum sezaryen sonrası kan nakli yapabiliriz dedi. Korktum açıkçası. Yaşayan var mı bu durumu beni ne bekliyor? 😢
bizzocone nrns1 kan grubun ne en azından doğum yaklaşmadan çevreden birilerini ayarlayın olurda lazım falan olursa Bir de bazı şartları oluyor kan alırlarken ilaç içmemiş alkol almamış hasta olmamış vs gibisinden
Duygucesur nrns1 Damardan demir neden yükseltmedi ki bana da takıldı 8.3dü 10.3 oldu şu an pzt doğum var inşallah yükselir iki haftada etkisini göstermeye başlıyormuş
Cinarsaitinannesi nrns1 şuan bilmiyorum ama ben 2022 de özelde doğum yaptım doğum ücreti 5500 verdik kan gerekmedi gerekseydi her torba 250 demişlerdi o zaman şuan hiç bilmiyorum
nrns1 Cinarsaitinannesi anladım teşekkür ederim 😘 size gerekmedi mi peki sonradan? Nasıl yükselttiniz değerlerinizi? 🥺
Cinarsaitinannesi nrns1 benim değerim iyiydi zaten ama doğumda terslik olursa falan kan gerekirse diye bilgi verilmişti bize
nrns1 Duygucesur etkisini ne zaman gösteriyor bilmiyoruz 1 hafta oldu henüz takılalı. Çok sıcak basıyor hatta beni. Bende kan değerlerim yükseldi heralde dedim. Ama değerim değişmemiş. Bekleyeyim olmazsa 1 hafta daha
Duygucesur nrns1 doktorun daha iyi bilir ama bana iki haftada etkisini gösterir demişti çarpıntım felan vardı geçti benim taktırınca mesela
Betiniss nrns1 benim sezeryan esnasında kan verilmiş gebeliğin son zamanlarında çok düşüktü ilaçlar serumlar derken yeteri kadar yükselmeyip doğum olmuştu ekstra kan ücreti 2023 yılında 1500 tl istemişlerdi