Elif3419 Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda normal fakat kilosu 2.170 gram çıktı doktor 1 hafta geriden geldiğini söyledi 33.haftada gittiğimde 1.980’di 2 haftada çok az kilo almış doktor sıkıntı değil dedi ama ben çok üzüldüm bu durumu yaşayan varmı? 10 gün sonraya çağırdı gel bakalım eğer bebek gelişmiyorsa alırız dedi ama çok erken olmuş olacak 36.haftada almış olacak küveze girer mi😭😭😭
Karanfill Elif3419 bol protein ve bebeğe kilo aldıran besinleri tüketirseniz o zamana kadar güzel kilo alır
nrns1 Elif3419 üzülme canım bende bunu çok araştırıyorum. Benimde 36.haftanın içinde doğumum olacak. Küvez konusunu çok araştırdım ama anladım ki 35te doğup anneyle direkt ameliyathaneden odaya çıkan bebekte var 39da doğup yoğun bakıma giren bebekte. Ne kilo ne hafta hiç birinin önemi yok bence. Bebekten bebeğe gelişen bi durum. Anne psikolojisi çok önemli bence. Henüz karnında ve her şeyi Derinden hissediyorken en güzelini düşünmek lazım. Küveze girmeyecek benimle odaya çıkacak diye düşün. Kilosu da problem değil. Sağlıklı olsun da.. 😘
mmia Elif3419 merhaba bende bugün kontroldeydim 35 hafta 2150 kg sonradan büyüdü mü bebeğiniz ? Bi sorun yaşadınız mı ?
Elif3419 Karanfill aslında çok güzel besleniyorum herşeydennn yiyorum yumurta muz kefir kaşar peyniri ceviz yemeklerde de herşeyden yiyorum vitaminler ne bileyim nasıl kilo almadı çok üzüldüm🥹🥹
Karanfill Elif3419 siz devam edin yine de bırakmayın. Asil kilo alımları bu haftadan sonra çok oluyor
Elif3419 nrns1 evet yeterki sağlıklı olsunn odaya birlikte çıkmak nasip olsun🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻 2.500 altında olursa küvez olur diyenler varya korkuyo insan ben odaya çıkarım bebeğim küvezde kalırsa diye
Gzmgz Elif3419 inanın kiloya bakmıyor. 36. Haftada İkiz doğumum olmuştu biri 2.200 biri 2.300 doğdu çok şükür küveze girmemişlerdi. Kiloyla alakalı bir durum değil
LisaveEdizinAnnesi Canım bol bol hamsi ya da sardalya ızgara ye. Haftanın 3 günü balık yemeye çalış bol yağlı balıklar. Bir de avakado ve ceviz.
LisaveEdizinAnnesi Elif3419 bende 35 haftalığım doktorum bu hafta beni sardalya yemem konusunda uyardı. Beyin gelişimi için ve yağlı balık olduğu için bebeğe kilo yaparmış.
hazaalozmenn Üzülmeyin çok düşük bir kilo değil. Sadece ceviz, balık bu tarz besinleri tüketin daha hızlı kilo alması için. Ben çok ceviz yiyorum 37. Haftadayım kilosu 2900 bebeğimin gayet normal. Lütfen stres yapıp üzülmeyin.
Elif3419 hazaalozmenn maşallah canım ne güzel bende bu hafta balık yiyeyim işte insan ister istemez stres oluyor😒