Tazeannecik01 Kizlar her hafta kontrolde doktor gelişimin 3 4 hafta ileride olduğunu bir sağlık sorunun olmadığını genetik olduğunu söylüyor başına böyle bir durum gelen var mı suan 36 + 2 yim ama vücudu 38 le başı da neredeyse 40 hafta ile uyumluymus
mnt61 Tazeannecik01 ilk gebeliğim o şekildeydi 1 ay önden gidiyordu son haftalar biraz dikkat ettim yemek konusuna 39. Haftada 4100 gr doğdu oğlum dikkat etmesem 5 kiloya kadar yolu vardı demişti doktor
Bussam Tazeannecik01 Benimde ığlum olacak 23 haftalığım 25 haftalık gözüküyor 16 haftadan sonra fark atmaya başladı ilk başta şekerden şüphelendiler yeni cihaz alıp evde takip başladım normaldi herşey detaylıya girdiğimde doktorda evet bebek önde ama kemik yapısı bacak boyu kol boyu falanda önde sadece göbeği kafası değil gelişim olarak iri bebek olabilir dedi bakalım nasıl olacak
mnt61 Tazeannecik01 hayır yoktu hatta bizim kafa ölçümü vucüda göre daha büyük görünüyordu 38 haftalıkken kafası 42-43 çıkıyordu ama doğduktan sonra görünüş olarak bi anormallik yoktu fakat kafa daha büyükse normal doğum yapma ihtimali biraz daha azalıyor
Casperlee Benim şuan daha küçük adet dönemine göre 10+3 usg göre 11 hafta doktor sorun olmıcağını söyledi bilemiyorum
mnt61 yasarceyda12 ekstra bişey yapmadım genetik sanırım babasıda bende iriyiz şuan 2.ye gebeyim 19 haftalık hiç bişey yiyemediğim halde 2 hafta önde gidiyor buda iri olacak sanırım ama kaşar ve muzun bebeğe kilo aldırdığını duymuştum
Bussam Tazeannecik01 😁bizde öyle bir durumda yok derler ya anne soğan baba sarımsak o misal ama bakalım şekerden korkmuştuk ama krmik yapısı falan deyince rahatladım biraz
Tazeannecik01 Mervergun ben doğuncaki görüntüsünü cok merak ediyorum acaba kafası çok mu iri olacak diye 😅
Tazeannecik01 Bussam benimde sekerim yok sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz belki de erkek çocuğu biraz daha iri oluyordur
Mervergun Tazeannecik01 yok olmuyotlar bana ilk bebeğime kafası büyük demişti ama çıkan normal bit bebek😅