2001busra ikievladaemanetci_ 31+3 1haftadir ağrı ve sancı çekiyorum 2gun hastanede yattım ciğer geliştirici vuruldum hala var ağrım uzanmama rağmen sık olmasada sancı vuruyo doktorum dayanmam gerektiğini soyluyo bakalım ne kadar durursa içerde
ikievladaemanetci_ 2001busra sağlıkla gelsinler canım sancın ne şekilde benimki kasıkta adet olacakmış gibi
ikievladaemanetci_ Hnddmr Sizinde kasık ağrınız veya pelvik Vajinal bölge ağrınız var mı bebek baskı yapıyor mu doktorunuz bu konuda bişey söyledi mi😕
canannnblbll ikievladaemanetci_ canım benim de 31.haftadan beri kafası aşağıdaydı henüz doğum gerçekleşmedi 39+5im, erken doğum durumu falan olmuyor
2001busra ikievladaemanetci_ ilk öyle başladı sonra bütün karnıma yayıldı belime yayıldı şuan ful yatıyorum ama bakalım erken doğum riski çok şuan
Hnddmr ikievladaemanetci_ 35. Haftadayım ya suan vajinada ağrı var böyle hani et çürümüş de morarmış da öyle bi ağrı gibi sancı değil bastırdıkça böyle özel bölgeme ağrım oluyor
canannnblbll ikievladaemanetci_ maalesef evet zaman geçtikçe de artıyor o da kafası orada olduğu için
Bnenebiy53 seda_ay bence kilosu iyi takılma benim 30 haftalık 1 kg şuan gelişim geriliğinden perinotoloji bölümüne gidiyorum
Bnenebiy53 ikievladaemanetci_ her hafta gidiyorum şimdi haftada iki gün gidecem 37 haftaya kadar getirmeye çalışacağız dedi gelişim geriliğinden dolayı genetik olabilir diyolar çünkü bende zayıfım gebelikten bu yana 2 yada 3 kilo anca kilo aldım göbeğim olmasa hamile olduğum belli olmayacak
ikievladaemanetci_ canannnblbll erken doğum olmasında canım gerisi kolay insAllah onlar vakti zamanında gelsinler korktum ben baya ya😕
canannnblbll ikievladaemanetci_ bol bol dinlenin ve elinizden geldiğince stres yapmamaya çalışın stres de tetikleyebiliyor
8143 ikievladaemanetci_ ben 28. Haftdayım 24 haftadan beri kafası aşağida banada aynısı oluyor baskı yapıyor
ikievladaemanetci_ canannnblbll evet cidden odaklanmayınca başka şeylerle uğraşınca ağrı hissetmiyorum stres yapıp düşünmeye başlayınca çok hissediyorum
Eyllullu ikievladaemanetci_ normal benim de aşağıdaydı sonra makata döndü tekrar aşağı döndü filan, baskı yaptığı için bol bol dinlen demiştir ağrıların azalsın diye, riskli bir durum olsa hic kalkmayacaksın diye bastira bastira söylerdi
ikievladaemanetci_ Eyllullu Dogrudur canım evet bebek bu sonuçta orası onun alanı istediği pozisyonu alabiliyor ben kasık ağrısı yaşayınca korktum Allah korusun erken doğum vs olmasın diye
NoName_ ikievladaemanetci_ benim oğlan 31.haftada baş gelişti ilk nstmi çekildm sancı çıkmadı 39+3de doğdu🤭
ikievladaemanetci_ NoName_ o süre zarfına kadar baskı+kasık ağrısı pelvik bölge ağrısı çektin mi canım
Ecos_saracoglu Benim 20 haftadan beri başı aşagıda doğum pozisyonu almış şuan 26 + 2 Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah 🙏
anneoluyorum1212 ikievladaemanetci_ hayır oluşturmadı bende 37.haftamdayım her şey normal gidiyor hamd olsun