Allahneverdiysee Kızlar sızı ve ağrı var ilişki de ve dokununca artıyor ağrı neden olabilir . 4 yıl olacak sezaryen olduğum
Edizhr Allahneverdiysee enfeksiyon ağrı yapar eğer bide usuttuyseniz ondan da olur ayaklarınızı sıcak tutun
senos15 Allahneverdiysee reglin ne zaman bitti canım belki yumurtan çatlıyordur ben her ay yaşıyorum da çok şiddetli ağrı bi sefer gittim acile apandisit sandım yumurtan çatlamış yumurtlamışsın dedi doktor ağrının sebebi buymuş her ay oluyor artık korkmuyorum 🫣
Allahneverdiysee Edizhr üşütmeden dolayı olabilir evet ama sadece sağ kısım ağrıyor internetten baktım sağ tüp tıkalı olduğunda da ağrı yapıyormuş ama bu daha çok sezaryen dikişi ağrısı gibi içten bi ağrı bastırınca falan oluyor
Edizhr Allahneverdiysee kız sen bakma internete o seni sağlam Ken öldürür 🤭sen sıcak tut ayağını benimde öyle ağrır ayaklarımi üstünce biraz ağır iş yapınca kadınız çünkü oda her yeri etkiliyor
Edizhr Allahneverdiysee ahhh canım benim 11yil önce olmuştum 2. Kızımdan sonra 8 sene geçti ama hala usudugum de falan ilk günkü gibi ağrı sancı acı oluyo du ilişkide bile şimdi 35 gün önce 3.sezeryanimi oldum dışarıdan iyileşiyor gibi duruyor ama içerisi hala yara kaç sene geçerse geçsin bu değişmiyor
Allahneverdiysee senos15 çatlama ağrısı değil canım biliyorum o ağrıyı bu sağ tarafta birkaç gündür var bastırınca ya da ilişki esnasında ağrı yapıyor dikişte ağrı var içten bir ağrı