Meri3220 deryaozturkk 6-7 hafta gibi başladi 16. Haftaya kadar sürdü o bitti mide yanması ekşimesi başladı daha da devam ediyor ben umudumu yitirdim artık ne zaman doğurduk herşey geçecek 😂
anneoluyorummm103 deryaozturkk kalp atışı duyulduktan sonra başlıyor diye biliyorum bende 6da başlayıp 13-14.haftalarda geçmişti
deryaozturkk Kızlar böyle kusmalı mide bulantısı değilde mide de bi rahatsızlık bulanıyor gibi tuhaf bi his bütün vücudumu ele geçirdi sizde de öyle mi ne iyi gelir ya tuhaf bi his
18099 deryaozturkk 7. Haftada başladı benim çok kötü bir his sabahın erken saatlerinde uyandığım oluyor
eylusko efsanee_ ayy evet milletin 12. Haftada biter benim 13 de Bi siddetlendi hayat suan çok.kotu gidiyor . 13. Haftaya kadar da hep kustum ama sonrasi da hayal kırıklığı
atesvesu deryaozturkk 6.haftada başladı şuan 11 haftaligim dün çok iyiydim şükürler olsun inşallah bitecek 🤲
deryaozturkk eylusko inşallah geçecek hepimizinki dün ilk defa akşam çıkardım :( 7+4 ve midem hep öncesindede tuhaf rahatsızdı
sematckn deryaozturkk 5 haftalıkta başladı hala devam ediyor hergün sürekli kusuyorum mide bulantısı zaten sürekli var birde idrar kaçırmaya başladım