yourpariah kızlar kuzenimin 4. hamileliği, 3 tane oğlu var bu kız olsun çok istiyordu. doktor 12. haftada %80 erkek demiş ister istemez biraz hayal kırıklığı oldu. ben de 12. hafta erken kesin olmayabilir dedim ama sizce de erken mi? değişir mi acaba
superstar_00 yourpariah Bize /90 erkek dedi bu kadar belirgin bir pipi değişmez dedi 14. haftada kız dedi.
23041988 3 oglum var hepside 12 haftada ögrendim degilmedi benimde 4.gebeligim bende çok merakla bekliyorum ne olacagını Allah herkesin gönlüne göre versin inş
yourpariah kurtaricimelekk ya ahahah bazı kız bebislerin cinsel organı daha kabarık oluyormuş en garantisi 14-15. haftayı beklemek o zaman dimi
23041988 Banada 11+4kız dedi hala içimde korku var erkek diyecek diye net öğrenmek için 16 haftayı bekliyorum 3 oglum var çünkü gönlüm kız istiyor
kurtaricimelekk yourpariah evet dediğinizin aynısını söyledi kız ama biraz kabarık doğunca görürsün zaten o yüzden erkek sandım dedi 😊
Bircanozygt 12.haftada şiddetli kusmadan dolayı serviste yatmıştım bir hafta kadar gelen giden doktor pozisyonu çok iyi deyip hep erkek dediler 16.haftada kız olduğunu öğrendik 😅
23041988 En garanti 16 hafta dedi bana doktorum 14 haftada demedi tahmin bile yapmadı acele etmemek lazım hayal kırıklığı olmaması için ama insan dayanamıyor yaaa hele ben hiç 😁
yourpariah 23041988 aynen öyle canım benimki de 16 haftadan önce cinsiyet sadece tahmin edilebilir yüzde yüz değil demişti