Bhan93 Merhaba. 🙋🏻♀️ doktorum bebeğin aşağıya indiğini söyledi fakat karnım hala aşağı inmedi. Karnı aşağı inmeden doğuma giden var mı? Herkesin inmesi mi gerekiyor acaba?
Mrvkoz Bhan93 şuracıkta bekliyim bende 🥰 bizimkide kanala girmiş ama beni gören herkes daha aşağı düşmemiş karnın doğuma var diyor 🙈
Gnm Bhan93 ben de merak ediyorum bunu 39 olcam nerdeyse hala karnım tepede hatta daha da çıkıyo gibi geliyo korkuyodum sizin böyle olduğuna sevindim 😊
tazecikanneee Bhan93 benim bi iniyor sanırsın dovum yaklaşmış her gören ay doğurucak diyor ertesi gün ya da aksamına yukarı çıkıyor felan ben cok da şey yapmıyorum ona 😂
Gnm Mrvkoz kanala girdiğinde bir belirti verdi mi Peki? Doktor bana yerleşimi güzel ama kanalda değil dedi girecek kadar bir baskı da yokmuş hissetmiyorum da keyifli oynuyo yıkarsa😊
Bhan93 Mrvkoz Kesinlikle aynen kuzum. 39. Haftadayım. Her gören karnın aşağı inmemiş diyor. Bu durum doğumu etkiler mi acaba ? 🙄
Mrvkoz Gnm ben anlamadım ki bi gece baya agrım olmustu belkide o agrı kanala geçiş agrısıydı bilemem ama cuma günü kontrolüm vardı kafası kanalda cok güzel dedi bu hafta doğururum diye bekliyorum bnde 😊
Zeynowe Bana gündüz herkes diyordu karnın inmemiş dedi doguma daha çok var dediler o aksam dogum yaptim belli olmuyor..