Biricikim2 Kizlarr az önce çocuğumun altını temizledim mm bide ne göreyim kıl kurdu küçücük beyaz hareket ediyo ilk kez oluyo çocuğumda yarın ilk iş çocuk dotoruna götürcem zaten ama tavsiye edebileceğiniz birşeyler varsa yardımcı olursanız sevinirim
Yazmelegi_ Biricikim2 evde sadece hijyen açısından dikkat etmek gerekir yoksa başka bi yolu yoktur bence doktor ona göre ilaç verir
superstar_00 Biricikim2 benim kızıma da çıkmıştı o doktor ona ayrı ilaç evdeki olan herkese ayrı ilaç vergördütüm aile bireylerinin kullanması gerekiyor bana tırnaklarını uzun tutma tırnaklarının altından geçiyor demişti ben bir faydasını görmedim kabak çekirdeği verdim kabak çekirdeğinin faydasını gördüm. Ama ara ara tekrarlıyor yine.
Biricikim2 superstar_00 çok Korkutucu çocuğum gece bu aralar hep kalkıp ağlıyordu uykusunda da ağlıyordu bı de yastığında salyasi akıyordu internet baktım bunlar. Zaten belirtilermis
Biricikim2 superstar_00 yarın çocuk doktoruna götürürüm çocuk doktoru bize de yazar mı ki bilmem gerçi ben hamileyim ben icemem