Ilsamgg Bata 8 gün var daha burada okuduklarıma göre bazen 7 8 gün kala çıkıyormuş erken gebelik testinde Awox test 8 aydır deniyoruz şuanlık bir sıkıntımız çıkmadı bir bakın artık testlerde gözlerim yalancı mı görüyor ne yapıyor
Ilsamgg Ilsamgg test için çok erken olduğunu biliyorum ama belirsizlik insanı öldürüyor sanki grip olacakmışım gibi bir halsizlik bar belirti diye ovutuyorum kendimi
Busranur_mnts Ilsamgg ben 3 4 gün kala anca gördüm canım önceden yaptıklarımda çıkmamıştı biraz daha sabretmek lazım sağlıkla gelsin inşallah
anneoluyorummm103 Ilsamgg gözüküyor gibi ama yinede nolur nolmaz umutlanma bir kaç gün daha bekle tekrar test yap eğer test koyulaşırsa vardır ☺️ birde testi sabah ilk idrarla yaparsan daha net görürsün ☺️
Dinolisoo Koyu kırmızının yanında bariz belirgin çizgi var. Kuruma çizgisi değilse baya belirgin. Yanlış mı anladım testi. Oysa baya belirgin bence
Dinolisoo Ilsamgg bence bu kadar erken döneme göre belirgin çıkmış. Testte böyle çıkmışsa kanda da çıka bilir bir kan ver istersen.
anneoluyorummm103 Ilsamgg muhtemelen daha yeterince yükselmemiştir bi kaç güne koyulaşır inşallahh ☺️
Dinolisoo Ilsamgg ben göre biliyorum doğrusu. Normalde hiç çıkmaması gerekirdi ilk 10 dakikada çıkmış diyorsa var gibi gözüküyor. Bekle 3-4 gün daha tekrar yap çıkar mutlaka. Şuan çok erken dönemdesin çünkü.