Erel Merhaba arkadaşlar. Ben iki hafta önce kürtaj oldum ve hala lekelenmem devam ediyor kahverengi şeklinde çamur gibi sizce normal mi ?
Scb Erel bende kürtaj olduktan sora 1 hafta kanamam oldu bi haftada kahverengi lekelenmem oldu metiler kullaniyodum rahimi temizliyodu ondan geliyodu dr normal demişti bana
Scb Erel metiler die bi hap rahmi gevşetip temizliyormuş kan pıhtıları kalmıştı bende 1 hafta soraki muayenede verdi dr bide antibitiyotik vermişti
Erel Scb anladım canım ben kontörle gittim ve rahim temizlenmiş gayet normal parça filan kalmamış dedi.
elif__0909 Ben de tam 12 gün önce kürtaj oldum. Kanamam kesildi sanmıştım 2 gün önce şimdi yine az az geliyor. Biraz kırmızı geldi şimdi yine az ve koyu kahverengi. Perşembe doktoruma gitmiştim kontrole. Rahim temizlenmiş dedi ama biraz daha kanaman var 3-4 güne geçer demişti. Bakalım. Salı’ya geçmesi gerek aslında. Normal demek ki.
Erel elif__0909 benim hiç kesilmedi canım benimde tam bügün 14 gün oludu ama hala lekelenme tarzında geliyor ilk başlarda kan geliyordu ama son bir haftadır kahverengi çamur gibi geliyor yarın doktorumu arayıp soracağım normal mi die
elif__0909 Erel bende de aynı canım, bir çok yorum okudum ve herkeste farklı süresi. İnşâAllah tez zamanda geçer.
elif__0909 Erel canım nasıl oldun? İlk adetini gördün mü kürtajdan sonra? Ben daha bekliyorum ne zaman gelecek bakalım ..
elif__0909 Erel Ben 19 Şubatta kürtaj oldum. 10. Haftaya yeni girmiştim. Bir kaç gün sonda gelir benim de adetim muhtemelen.