cicekbahcesi_ 20+2 haftalık gebeyim ve dün normal günlük böbrek taşı kontrolüne gittim ve iki böbreğimin de genişlediğini ve sağ böbrek sınıra yakın daha kötü olduğunu stent takılmasını söyledi böyle bir durum yaşayan var mı biraz korkularım var
Mrvmrv78 cicekbahcesi_ bende de var genişleme ama stent takacak kadar değil en son çare takıyoruz dediler ama ağrısı çok berbat bişey
Superisibeyza Mrvmrv78 günlük hayatına devam edip işe gidemeyecek kadar bir ağri mı bende de var beni ne hale getirecek düşünmeden edemiyorum
cicekbahcesi_ Superisibeyza sağ 27 sol 20 olması gerekti sanırım hafif bel ağrısı vardı stent takıldı 2 hafta önce şuan iyiyim sadece bol bol su içmem gerekiyor günlük hayatımı da etkilemedi sadexe biraz daha dikkatliyim ağırlık kaldırmıyorum fazla beni yoracak şeyler yapmıyorum çünkü o an ağrıyor heöen ilk 1 hafta stent vücuda alışana kadar yordu sağ tarafımda ağrı oldu sürekli tuvalette gittim falan ama şuan düzsne bindi ve ağrılarım kalmadı o kadar ara da oluyor dediğim gibi ama şiddetli ağrılar değil
Mrvmrv78 Superisibeyza öyle tabi ki hastane yatışım oldu 4 gün çok berbat bişeydi bide benim mide bulantısıyla birlikte oldu ağrım hastaneden 3 kilo verip çıktım
kocak2126 Mrvmrv78 hastanede ne yaptılar tam olarak ? Ağeılarınız şimdi geçti mi ? Kaçıncı haftadasınız?
Mrvmrv78 Superisibeyza daha önceden yoktu zaten hamilelikte olan bişeymiş doğum yapınca geçer dedi doktor 30. Haftada yaşadım sanırım yanlış hatırlamıyorsam
mmmy Mrvmrv78 merhaba. Bende günlerdir böbrek ağrısı yaşıyorum böbrek taşı ve sağ böbrekte büyüme var dediler. Sizin durumunuz nefir şuan stent takıldı mı. Banada stent dediler ama çok korkuyorum
Mrvmrv78 mmmy yok bana hiç stent demediler zaten stent takılacak kadar büyümemiş demişti doktor en son çare takıyoruz dedi çok şükür ağrım da geçti daha sonra şuan için bir sıkıntım yok