Damlalala Kızlar şuan 17+5 haftalığız her gördüğünü almak istiyorum hevesleniyorum siz ne durumdasınız ne zaman başlamak en iyidi olur
arilanki_ Damlalala Bizim cinsiyet erkek ama kıyafet falan almadım daha. 30 hafta gibi kıyafet alış verişini yapmayı düşünüyorum. onun dışında bebek arabası, oto koltuğu, bebek kamerasını, hava temizleyiciyi, yataş reflü yatağını, biberon ve emziğini aldım
Yazmelegi_ Damlalala 18+1 deyim şubat sonu mart başı gözüküyor. Kızımdan kalan hersey var şimdi oğlum olcak ama alırken hepsini ortak renkler almıştım o yüzden eksiğim yok Sadece biberon,emzik,emzik askısı, hastane çıkışı tarak, bir kaç yeni zıbın ve bide kendim için depend alicam o kadar ❤️
zetabloom Bende martın başında görünüyor dogum ama hic biriey almadım Sadece doguma 1 ay kala hastane cıkışı alırım sanırım 1 tane oglum var bu 2. Gebeligim oda oglan olunca bişey almama cok gerek kalmadı😇😉herseyini saklamıştım
Damlalala Yazmelegi_ 2. Hamileliği olanlar çok sanşlı o zaman 🙈 benim ilk nerden nasıl başlayacağım bilemiyorum
Yazmelegi_ Damlalala biz en büyük eşyalardan başlamıştık. Anne yani besik ,büyük besik,poşeti,bebek arabası gibii
BlackFish2113 ilk hamileliğim doğum şubat sonu gözüküyor. Aralıkta almayı düşünüyorum yılbaşında zam gelir diye
_Tazeanne İlk gebelikte detaylı ultrasından sonra başlamıştım alışverişe ikinci gebeliğim şu an cinsiyet belli değil ilkiyle aynı olursa çok bişey almıycam hastane çıkışı vs alırım temiz