Asyadml Kızlar Merhaba, 14 Ekimde regl olmam gerekirken 7 ekimde ilk leke sonra kanama şeklinde yaşıyorum ovülasyon günümde 27 eylüldü kafam çok karışık acaba regli mi yerleşmemi bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
sedefhamile Asyadml bende tam bilmiyorum bende hafif kahverengi leke geldi gitti onu bile anlamadım ne olduğunu adetim de geçiktü
sedefhamile Asyadml eğer çoğalır pembe kırmızı olursa regl bende şimdi aklıma geldi geçen aylarda öyle olmustu
Asyadml Cennetxx evet canım çok araştırdım sonra olanda var geç döllenmeden dolayı böyle regl önceside varmış bakalım 2-3 gün sonra netleşir herşey
Asyadml dumaan canım kanaman yoğun muydu bide regl tarihinin öncesinde mi oldu? Mesela benim 2,5 gün sürdü ilk leke sonra kanama sonra tekrar leke şekilde test yapmak için 2-3 gün bekliyorum sende test yapınca sonucu yazar mısın 🌸
Asyadml sedefhamile ben 14 eylülde reglimi olmuştum normalde 14 ekimde olmam gereken diğer reglimi, 7 Ekimde oldum ilk leke şeklinde geldi sonra kanadı sonra azaldı ve bitti bende hiç birşey anlamadım göğüs hassasiyetim yok ama aşırı bel ağrısı halsizlik ve uyku hali var test yapmak için gün bekliyorum
sedefhamile Asyadml anladım canım sen o zaman pazartesi bi test ver çünkü bi anda azalması normal degıl belki stres yapmış olabilirsin omdan da az gelmiş de olabşlşr en iyisi kan testi vermek inşallah yerleşme kanamasıdır
nnur20 geç döllenme oldu bende yerleşme kanaması geldi açık kırmızı akıntılı gibiydi bi kere geldi peçeteye sonra gitti ertesi gün test yaptım pozitif çıktı
Asyadml sedefhamile inşallah canım bakalım pazartesi günü doktora gideceğim kaç testi yaptıracağım umarım yerleşmedir
sedefhamile Asyadml olur canım benim de en son 4 Eylül regk tarihim daha da olmadım dün hafif kahverengi ip gibi akıntı sadece peçeteye geldi bi de gün içimde hafif pembe turuncu gibi sadece peçete de gördüm bakalım bi yandan korkuyorum regl başlar diye
sedefhamile Asyadml ben elendşm canım kahverengi akıntım geldi herhalde devamı da gelir regl başlar bu ay da olmadı