Sinemsigibi Kızlar zar zor randevu aldım böyle yazıyor poliklinik 4 Selvi aydın şenel diye bi doktor riskli bir gebe değilim sizce bakarlar mı yinede ayrıntılı ultrason için başka da doktor bulamadım özellerde çok pahalı
Nisanmomy Sinemsigibi doktora hocam kadın doğum doktorum detaylı ultrason için yönlendirdi uğraştım ama sadece size randevu bulabildim rica etsem bakar mısınız falan desen yardımcı olur herhalde
Nartanemmm Sinemsigibi (ayrıntılı usg çekilmemektedir) yazmıyorsa sorun yok. Bende sizin aldığınız gibi almıştım detaylı bakıldı
rbaygtt Sinemsigibi baktı mı acaba doktor bende o doktora almıştım da ama daha var gideceğim güne nasıl bi doktor acaba
rbaygtt Sunflowerr ultrason kağıdı veriyorlar mı peki normal muayene de artık fotoğraf vermiyorlar ya o yüzden sordum
Sunflowerr ru_a6 randevu aldığım doktor Fırat Ersan dı ama kendisi yoktu orta yaşlı bayan bi doktor vardı çok güler yüzle ilgiliydi bebeğin pozisyonu iyi değildi bişeyler ye gel tekrar dedi sonra tekrar aldı beni toplamda yarım saatten fazla bakmıştır
Aleyna_Muzaffer Sunflowerr enabizda gözüküyor görüntülemede bende bugün gittin Önder aydın diye bir doktor çok ilgilendi Allah razı olsun yarım saat kaldım içerde herşey normal çok şükür
Aleyna_Muzaffer Sinemsigibi Girip çıktıktan sonra imza attınız mı ben attimda down sendromu formu yazıyordu üstte bir sorunmu var ki dedim hayır sadece testleri yaptırmak istemediğinize dair imza dedi merak ettim atan varmı
Sinemsigibi Aleyna_Muzaffer yok ben dahs sonra cerrahpşada yaptırdım çam sakuraya gitmedim bi bilgim yok bu konu hakkında