Deletedmom133 Miram65 zaten döngün geçmeden kan vermişsin kanda bu yüzden çıkmamıştır ama 20 eylülde falan kan verseydin çıkardı diye düşünüyorum
Deletedmom133 Miram65 kesinlikle hesapla 16 ağustos son adet tarihi o ay hamilelik ayı eylül ekim kasım aralık ocak şubat mart başlangıcı 27 hafta civarı yapıyor önden söylemiş olabilir haftayı benim de hep 2 3 gün atıyor 😀
Derya1 AsilveAnnesi satc Miram65 sat 11 eylul ise 29 haftalik olamaz. Benim sat 5 eylul 26 haftanin icindeyim suan.
Ecehan bebeklerin ilk 10 gğn vücut ısıları düşük olurmuş bu sebepten dolayı biz ne giyiyorsak o bi fazlasını giymeliymiş mesela kısa kollu iç zıbın üstüne uzun kollu ama 10 gün sonra yağ dokuları oluştuğunda biz ne giyiyorsak onu giymelilermiş ben bir uzmana danıştım o bana böyle dedi
nhlblr 7 Haziran 💙 biz kıyafet olarak her şeyini aldık sayılır ama tabiki eksik çıkacaktır. Arabasını da aldık. Beşiğimizi de beğendik ama daha erken diye sipariş vermedik. Sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻
didemsenol nhlblr tüm bebişler sağlıkla gelsin inşallah, bizim de 8 Haziran yüksek ihtimal☺️ bebek arabası tercihiniz ne oldu acaba? 🤗
Deletedmom133 Miram65 sen erken kan verince orda bir yanılma oluyor maalesef ben hamile değildim o zaman ne ara kaldım demişsinizdir kendinize ne güzel hamilelik tahmini doğum ne zaman
Miram65 Deletedmom133 Deletedmom133 doktorun dedigine gure 21 yada 23 mayis ozel de devlete hep bu tatihleri soyluyor
BMA Tazeanneadayii 9 tane zıbın aldik canim 2 tanesi sıfır kol 3 tanesi kisa 4 tanesi uzun kol hava sicak olir diye kisa kolla sıfır kol 4 tane oyuzden uzun kollar zaten biraz büyük acaba yetermi ya 5 tane sifir ve kisa kollar 2 ser tane daha mi alsam🤦🏻♀️