Şimdi kızlar öncelikle Rabbim nasip ederse ayın 24′üne randevu aldım. Randevu aldığım tarihte bebeğim tam 17 haftalık oluyor. İnşallah cinsiyetini de gösterirse aile arasında evde ufak çaplı bir cinsiyet partisi düşünüyorum. Kızıma da yaptım kardeşine de hak geçsin istemiyorum ki ben de çok seviyorum böyle programları. Gel gelelim asıl soruma aklımda arkadaşlarımla kesinleştirdiğim iki tane parti seçeneği var. Ama maalesef ben karar veremiyorum kararsız kaldım. O yüzden sizlerin oylamasına ve yardımcı olmanıza ihtiyacım var.
A- KUTU SEÇENEĞİ:
Kızlar bunu az çok biliyorsunuzdur. Kutunun içinde cinsiyete göre balon oluyor. Arka plan süslemesi bize ait olacak. Kutunun içinden çıkan balonlar kısacası.
B- RENKLİ ZIBIN:
Kızlar bunu da ben birkaç hafta öncesine kadar tiktok’ta bir hanımefendinin yaptığını gördüm. Güzel bir kova diyorum ama aklınızda kaba bir şey canlanmasın kesinlikle kovanın içine kumaş boyası ile cinsiyetin rengini yapıyorlar su ile beraber ellerinde bir tane zıbın oluyor ve zıbını suya sokup çıkarttıklarında zıbın hangi renk çıkarsa cinsiyet o oluyor.
Ben bu iki seçenek arasında kaldım bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
@GirlandBoy_Mom @ppmerlina @penbe_karisi @Sevgiiss @[silindi] @[silindi] @Cimcime30 @Burnosunn_annesi @Mervekaram22 @Deletedmom_297 @Muallim3 @MadameTussauds