Seyma190623 Kızlar 24+3. Günümdeyim 28. haftamda artık özel hastaneye geçmeyi düşünüyorum şu an gittiğim devlet hastanesinde doğum yok zaten devlet hastanesinde doğum yapmak istemiyorum böyle bir şekilde tecrübe yaşayan varsa erken mi geç mi yazabilir mi?
s1belyrdmc Seyma190623 ben 20li haftalara kadar devlete gidiyordum arada bir kere özele gitmiştim sonra yine devlete devam ettim devlette doğum yapacaktım ama son anda devletteki doktorlar şekerin var risklisin bebek önde gidiyor 3. Sezeryanın olacak sıkıntı olur gibi şeyler demeye başladılar bende korktum açıkçası eşimle konuşup 34. Haftada özele gitmeye karar verdim doktorlada açık açık herşeyi konuştum anlattım durumu kabul etti sağolsun 36+3te bebeğimi sezeryan ile sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
Seyma190623 s1belyrdmc sizin sağlık probleminizden ötürü sezaryen olmus bilsem sezaryen olacağımı açıkçası bende geç giderdim özele ama su an her şey normal dogum yönünde gidiyo ve devlet hastanesindeki doktorum artık yavaştan doğum yapacağın hastaneye geç diyor malum özel hastanelerde de bir muayene olmuş 2500 vs biraz düşündürdü bu durum beni
ru_a6 Seyma190623 araştırma veya şehir hastanelerinde doğum oluyor güzel bir doktor bulup düşünebilirsin devlette. Özelde doğum ücretleride çok uçuk
Seyma190623 ru_a6 normal doğumda hiçbir şekilde güzel bi doktora denk gelme sansımız yok bizzat ebe yakınlarım bunu söylüyo cunku bizi doğurtan ve daha cok mudahale edenler ebeler sans işi cidden istanbul gibi kalabalık bi şehirde bu biraz lüks olur