zclk Kızlar 4 ayda 2-2,5 kilo çok mu doktorum ilk 5 ay almamanı öneriyorum kilo almaya yatkınsın dedi🤦🏻♀️
anneoluyorummm103 zclk benim ilk doktorumda ilk 3 ayda kilo almamalısın aksine çoğu gebem kilo veriyor demişti diğer aylar içinde ayda 1 kilo demişti. Ama bence sen yine az almışsın ben 25.haftamda toplam 10 kilo almıştım doktorum kızmıştı
Hhk09 Ben 58 le öğrendim şuan 30+2 yım 71 kiloyum boyumda 1.67 daha ne kadar alırım bilmiyorum ama bana da öyle söylemişti hemşire alma fazla kilo alıyorsun demişti koru demişti 5 aylıkken +8 kilo almıştım
zclk bingaling562 benim doktorum hiç almamamı istiyor çok yiyen biri de değilim aslında ama ne biliyim korkuttu aşırı kilo almak istemem sonuçta
Siiimsim 50 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum 33. Haftama giricem. Bu haftalardan sonraki kiloları bebek alıyor diyorlar bakalım artık 🤣
Daisyy000 zclk 4 ayda 2kg tabikide çok değil. 28 haftalığım 14kg aldım doktorunuz beni görse ne der acaba 🤣 İlk gebeliğimde de 26 kg almıştım
Minikcivciviimm zclk hayir tabiki 4 ayda 2 kilo cok normal hamilesin sonucta canin ne cektiysede yemek gerekir bende o kadar aldim gayet saglikliyim doktorumda mis gibi gidiyorsun dedi 5.ay icerisindeyim 19+5. 3 kilo almis oldum gayet guzel dedi doktorum
Papatya05_ zclk canım valla 20+4 deyim diyetisyenle ilerliyorum 4 kilo almışım yani hiç almamak nasıl olacak