mlkunal Ben 31 e şubatta gireceğim oğlumu 28 imde kucağıma aldım , şimdi 10 haftalığım Allah izin verirse bu bebişimizde nisan sonu Mayıs başında doğacak 😍🤲🏻 Peki yA sizler💖
1prenses2prens56 mlkunal 2020 de evlendim 21 li kızım 23 oğlum 25 li bir yenidogan bebeğim var 26 yaşındayim 🥰
kartanesi___ mlkunal 26 yaşındayım ilk gebeliğim🥰20 haftalık olduk kısmetse kızımız olacak inşallah 🥰💕
visnelicheescake mlkunal 19′da kızımı Rabbim nasip ederse de 22′de diğer bebeğimi kucağıma alacağım şuan 21 yaşındayım 14+5 haftalık hamileyim henüz cinsiyetimizi bilmiyorum 🥹🫶🏻
Sevilesi mlkunal 32 yaşındayım. 2022 ki ve 2023 lü iki tane oğlum var. 😍 şuanda 11 haftalık gebeyim 🤪 kafamda deli sorular🥹
gizemfurkan 30 yaşındayım 4,5 yaşında oğlum var , 2.ciye hamileyim 13 haftalık daha cinsiyetimiz belli değil Rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eylesin inşallah bir tane de kızım olur 🥰
Havin49_ mlkunal 19 da ilk oğlumu kucağıma aldım 21 imde 2 be 3 numara oğullarımı kucağıma alıcam inşallah
_Uykusuzanne1 mlkunal 2 ay sonra 29 a giriyorum 😂 ilk çocuğumu 25 yaşında kucağıma aldım ikinci ikizlerimi de 29 da kucağıma alacağım inşallahhh🤲😍
aybike2212 mlkunal Aralık’ta 27ye gireceğim 23 yaşında kızımı kucağıma aldım önümüzdeki ay tam 4 yaşına giriyor Allah nasip ederse Mayıs sonu Haziran başı ikinci bebeğimi kucağıma alacağım şuan 5+5 haftalığız yolun başındayız 😊🧿
isimsiz19 mlkunal 21 yaşında 13+2 haftalık gebeyim ilk bebiş🧿🤍 Nasipse mart sonu nisan başı gibi doğum🙏