cakirbebek Ailece hastalandı benim boğazım çok ağrıyor başlı limonlu ılık su falan içtim sprey sıktım başka neler yapabilirim halsizlik ve burun akıntısda var. Kızımda öksürüyor
ppmerlina cakirbebek hiçbir şey işe yaramıyor zaten ilaç içemiyoruz bazı ilaçlar var diyorlar ama benim doktorlarım yazmadı sadece parol dediler :( bol bol çorba meyve ılık şeyler ye iç bitanem
Pink29 cakirbebek merhaba lütfen mesajımı görün🙏🏻bende de akşam ani bır Boğaz ağrısı başladı yutkunamıyorum şu anda nasıl gecırdınız o surecıacaba doktorlar ılac vermez mı gebelığe uygun acaba
cakirbebek ppmerlina tavuk suyu çorba yaptım sabahtan beri migrostam Meyve turp ne varsa sipariş verdım yedik ıhlamur zencefil kaynaktır içtik daha ne yapayım. Geçmezse onun ayıbı😃
cakirbebek Pink29 merhaba çok geçmiş olsun . Eğer enfeksiyon varsa antibiyotik verirler ama soğuk algınlığı ilacı hamilelikte kullanılmıyor. Ben doğal yollarla hallettim bol Meyve bal süt limon turp falan yedim birde tavuk suyu çorba yaptım öyle atlattım şükür