penbe_karisi Kızlar bazen hareketleniyor bazen de hiç hareket etmiyor biliyorum bu haftalarda belirsiz hareket ederler sizde durumlar nasıl böyle bı durum yasadiniz mii
Busraaaakkk penbe_karisi 16+5 haftalık oldum akşamları 1-2 kez karnımda sanki seğirme oluyor gibi hissediyorum elimi karnıma koyduğumda bir kıpırdanma oluyor tarif de edemiyorum şu an ama bebiş hareketi mi emin değilim. Sürekli olmaması düşündürüyor siz ilk nasıl anladınız
asellim143_ penbe_karisi galiba normal cnm 18 +5. Yok. Bnde ara sıra hareket ediyor bazen hiç etmiyor 1. 2 gün bnde korktum biraz ama postunuzu gördüm galiba normal dedim
Ruyasekr2089 penbe_karisi 22+1 haftalık hamileyim bende her gün hissetmiyorum bazı günler çok hissediyorum bazı günlerde hiç hissetmeyebiliyorum endişelenme normal bence
penbe_karisi Melike_mlke hm ua biliyorum bu haftalarda henüz hareketleri düzenli değil amaa işte merakk
teraziela penbe_karisi Canım doktora sordum şuan seğirme gibi hissedersin bir iki hafta sonra daha net hissedersin dedi 20li haftaları kast etti🤗
penbe_karisi eskus 🥹🥲🥹🥲ilk gebelikte sürekli aktifti 20den sonra inşallah bunda okadar uzun sürmez 🥹🥲
rupar Tam da bunun içine uygulamaya girdim . İki gün önce bütün gün hissediyorum dün hiç birşey yoktu bu sabahta karnım inmiş sanki öyle uyandım. İçim rahatladı burayı görünce 😁
penbe_karisi rupar kizzz insan korkuyor en azından burda paylasimca birçok kişide böyle olunca normal diyoruz içimiz rahatlıyor 🥹artık düzenli hareketler olsaydiii
asil15 penbe_karisi benimde ayni canm aynı diğer gebelikde olduğu gibi sabah ve akşam hareket oluyor canm seninde normal
asil15 penbe_karisi ama normal bitanem daha çok küçükler aslında hareket ediyorlar ama biz anlamıyoruz
asil15 penbe_karisi ay inşallah bitanem bende aynı öyleyim şükürler olsun bende 18 haftaya giriş yapıyorum yarıya geldik bacim bundan sonra bol tekmeli günler geliyor inşallah
aleyy53 penbe_karisi Beb ilk gebelıgımd 21 de hissettum 2.de 17. Haftanın ortalarunda ama tam ney degıl hala suan 19 dayım