gunesbebem Selam kızlar etrafımda hep şöyle söyleniyor eğer ilk aylarda kanaman olursa erkek, kanaman olmazsa kız bebeğe hamilesin diye sizce doğru mu sizin nasıl oldu
1202 gunesbebem benim annemdede oyle olmuw canim wimdi duwununce bendede olmuw ilki kizdi bebegimin hic kanamam olmadi yerlewme kanamasindan bahs ediyorsun sanirim sonraki erkekti olmuwtu minik bir kanama bu gebeligimdede yawadim 7haftalikdi o zaman sanirim daha cinsiyeti belli degil bakalim bu ne cikacak bende tutuyor yani
senem0987 Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum 29+5 haftalık hamileyim hamileliğim boyunca tek damla kanamam olmadı ve bebeğim erkek ki arkadaşımın da kanaması olmadı önüm da erkek 😂
harvefa senem0987 ya benim ilk gebrligjm 9. Haftadayim dun gece peçeteye kahverengi leke geldi doktor bakti birsey yok dedi normal mi bu
Zeynep248 İlk gebeliğim de kanamam olmuştu erkek , şimdiki 9 haftalık henüz olmadı kanamam bakalım merakla bekliyoruz :))
senem0987 harvefa kanama alanı yoksa rahminde yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kanama alanı olsaydı eğer ilaca başlatması gerekirdi ilişkiyi yasaklardı tabi doktorlar daha iyi bilirler
Sevgiiss gunesbebem oğlumda gebelikte 1 damla kanamam olmadı bu 2. Gebeliğim bunda da yok . Bence alakası yok
nrns1 gunesbebem ben her 2 gebeliği de yaşadım kızı da erkeği de. İkisinde de kanama gibi bi durum yaşamadım. Ama bende tam tersini duymuşum ilk 3 ay içinde kanama olursa kız bebek derler 😅
bingaling562 gunesbebem ay kusura bakmayın şahsınıza bir şey demiyorum kesinlikle ama daha ne kadar saçma bir şey duyabilirim derken yenisi çıkıyor 😅 hani eski hurafeleri geçtim yenileri çıkmaya başlamış. Geçen de betaya göre cinsiyet diye bir şey okudum 😅 çok merak ediyoruz bir yerden yakalayabilir miyiz acaba cinsiyeti diye düşünüyoruz kadınlar olarak ama cinsiyetin bunlarla hiç mi hiç alakası yok maalesef.
Nadiyecelik_1 bingaling562 evet demi neler neler çıktı eskiler karbonata sirkeye çiş yaptırılarmış ya şimdikilerde ayrı moda 😅 keseden cinsiyet belli olur diyolar ama imkansız ben her kontrolde farklı kese gördüm bi şekilsiz bi yuvarlak 😅😅
betulmommy gunesbebem ahahha kayınvalidem hep öyle diyordu bende aşırı kanama olmuştu pıhtılı ve cidden erkek🤣
Nadiyecelik_1 gunesbebem yengem kız bebeğinde lekelenme yaşamış bende ilk zamanlarda yaşamıştım ve bana senin bebeğin kız dedi ama gel gelelim ki bizim ki hareketli bir erkek😅💙 bence lekelenme insan vücuduyla alakalı bebeğin yerleşme durumuna bağlı o yüzden buda hurafe ☺️☺️
bingaling562 Nadiyecelik_1 o kese olayı zaten tamamen doktorun tuttuğu açıyla alakalı. Biz bakarken önce yuvarlaktı biraz açıyı değiştirdi bak şimdi de yarım ay oldu dedi mesela bana. Değişken yani kesede cinsiyet için güven veren bir şey değil 😂
gunesbebem Nadiyecelik_1 zaten her kontroldeki kese değil söylenilen ilk ultrasondakinden bahsediyorlar 5 haftalıkken falan
Nadiyecelik_1 bingaling562 evet evet ya bazen kızlar soruyor vallahi gülmemek için zor tutuyorum kendimi keseden cinsiyet imkansızında imkansızı 😅