kmulhim 10 haftalık hamileyim çok zayıf hamile kaldım ve 2-3 gündür karnım artık hiç olmadığı kadar çıkmış bir şekilde. Zayıfken bu kadar erken cıkabiliyor mu ? Sizde ne zaman belirginleşti ?
myangelson kmulhim gazdır siskinliktir. İkinci hamileliğimde benim de karnım çıktı sandım ama asıl karnım 14-16 dan sonra çıktı o zamanki gazdi
tgbb22 kmulhim büyük ihtimal gaz dan dolayıdır benimde öyleydi büyüdü sanıyordum şuan 22 haftalığım ama hala karnım yok gibi büyümedi 😅
senem0987 Gaz problemleri ve sertleşmeden kaynaklı aşkım benim de aynı şekildeydi 16 dan sonra karnım çıkmaya başlayınca o zamankinin bebek karnı değil şişkinlik karnı olduğunu anladım
kmulhim Çok aşırı bi sertlik yok dediğiniz gibi gaz ve şişkinlikten sanırım ama kıyafetlere girememek şimdiden can sıkıcı oldu her şeyim 34 bedendi hatta 34’lee bile bol oluyordu şimdi giremiyorum😭
arselmomss incei merhaba benim2. Gebelik özellikle akşamları karnım çok çıkıyor hiçbirşey yemesem bile. Acaba gaz mi oluyor ? Sizde de böyle mi bşrşey kullanıyor musunuz ?
surprizbebekkk kmulhim 3. Gebeliğim 25. Hafta bitmek üzere hala hamile olduğum belli değil yapısal bence