Tgt Researcher nasıl bir liste verdi ☺️ Paylaşırsan sevinirim veeee kilo vermiyorsun dimi yoksa alımımı durduruyorsun
Ellaynagme Beyaz ekmek tuketmiyorum. Makarna pilav gibi karbonhidratları tuketmiyorum. Abur cuburda aynen oyle. Meyveyi yogurtla yada süt urunleriyle tuketiyorum. Serbetli tatlılardan felan uzak duruyorum. Arada kacamak yapıyorum tabi insaniz hamileyiz canımız cekebiliyor 😬
Tgt Ellaynagme 3.5 aylığım maalesef 8 kilo aldım ve bacaklarımı çok ağır hissediyorum yavaş yavaş bisiklet çevirmek hafif beslenmek istyorum bulantı dönemlerim çok ağırdı ağzımın tadı değişsin diye herşey yedim yattım inş düzelirim
Researcher Tgt diyeti ne için yapacagınıza baglı benimki gebelikte şeker sınırda gelmesine ragmen uyguluyoruz ve şöylede bi durum var kilonuz boyunuz gebelik haftanıza göre kalori hesabı yapılıyor evet kilo aldırmıyor aynı kiloda sabit tutuyo sizi 🙏🏻
Sevdaliza İlk 3 ay 7 kilo verdim 4cü Aydan sonra beni durdurabilene aşk olsun😂 18+2yim günde resmen yarım kilo alıyorum bende diyet yapmak istiyorum kilomu sabit tutup bebek sağlıklı olsun istiyorum bu gidişle 90 o görürüm daha yolun yarısındayım yani