Sarpatesinannesi almila1723 manual kullandık oğlum şuan 2 yaşında ortadan kaldırmasam hala binerdi onun dışında alırken satıcı önerisiyle de manual tercih ettik çünkü bebeğin kas gelişimi için daha faydalı olduğunu söyledi nitekimde öyle oldu belli bir aydan sonra kendi kendine sallıyor ziplatiyordu bundan da keyif alıyordu 🌸
mucizebebegimmm Ness52 joie sansa modeli. Otomatiğin sallanması biraz yavaş. O yüzden Serina modelini öneriyorum daha tatmin edici sallanıyor videolarda gördüğüm kadarıyla. Zaten sallanmazsa da bebeğiniz her iki modelde manuelde siz sallayabilirsiniz.
Gizcebu almila1723 4.5 yaşında oğlum var ondan kalma babybjörn var ben çok memnundum yine olsa yine alırdım ama mesela otomatik alan arkadaşıma 1 ay verdim denedi hemen satın aldı o da bende ondan geri aldım benimkini benim de doğumuma 33 gün kaldığı için yoksa kullansın diye verirdim
Haticearen almila1723 otomatik aldım ama kendi kendine de sallanan bir model ilk bebegimde manuel almiştım
mucizebebegimmm Eres26 joie sansa modeli. Ama Serina öneriyorum sallanması daha tatmin edici diye düşünüyorum. Sansa biraz daha yavaş sallanıyor.
mucizebebegimmm Nigar_A alttaki modeli öneririm, arkadaşım bu tarz almıştı bebeği 1 yaş 1 aylık hala kullanıyor
greybrde almila1723 2. Gebeliğim 3. Bebeği düşünmediğim için çok masraf yapmak istemedim mama markasının manuel olanını aldım bence yeterli
__Kubracik01__ almila1723 otomatik bi boka yaramıyor ve bebek hemen büyüyor sığmıyor ayrıca uzun süre içinde kalamaz omurga gelişimi için sıkıntı sallanma hızı da yavaş benimki gibi hareketli bi bebe olursa sıkılır durmaz en güzeli hamak kurtarıcı
Fyzytt Merhaba, çevremde otomatik alan hiç kimse memnun değil maalesef bebeklerinin sevmediğini para tuzağı olduğu söylüyorlar manuel alacağım ben bebekleri manueli daha çok sevmiş sosyal medya da da aynı şeyleri okudum o sebeple manuel alacağım ben de
almila1723 Estem Peki kaçıncı aydan sonrası uygun. Sanki en başlarda beli iki büklüm duruyor gibi geliyor bana ya? Ondan emin olamıyorum
almila1723 mucizebebegimmm evet ikisininde olduğu bir model almak istiyorsak Serina mantıklı . Ama gereksiz pahalılar ya 😏 Bende manuel almaya karar verdim sanırım 🫠
Estem almila1723 kendi bebeme daha kullanmadım yeğenime kullanıyoruz. Bebeğin gelişimine göre bir aylıkken başladılar kullanmaya bebeğin gelişimi ayıyla uyumluysa 2 haftaya kadar düşer süre ama dikkat edin omurga sağlığı için üstünde tüm gün kalmamalı ve ya uyumamalı bir iki saat kullanılabilir uyuyacaksa yatağına alın şeklinde biliyorum
Alimenur almila1723 bende bazı bebekler elektrikliyi sevmediğini duydum o yüzden garantiye alıp manuel aldım bakalım oğluş sevcek mi
annesininincitanesi almila1723 Bebeğin gaz sancılarını hafifletmesi ve kaka yapmayı kolaylaştırması sebebiyle manuel aldım. Ana kucağının amacı bebeği otomatik sallanan bir şeyin içinde uyutmak değil, bacaklarını ve kollarını hareket ettirmesini sağlayarak hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlamak aslında 👍🏻