mlke2906 kızlar bugün kan tahlili için sağlık ocağına gittim ama 3 tane tahlili orda yapmıyorlarmış anti cmv, anti rubella, anti toksoplazma özelde yaptırcam aranızda böyle yapan var mı hastaneyi aradım direk fiyat vermedi sizler nasıl yaptınız
Nisanmomy mlke2906 bizim Sağlık Ocağı geniş kapsamlı olduğu için orada yapılıyordu. Devlet hastaneleri de yapıyor diye biliyorum
mlke2906 Deletedmom_8793 aile hekimime sordum devlette yaparlar mı diye ordan randevu alıp o doktor isterse yaparsın dedi
mlke2906 deletedmom43191 ben sırf tüm kan tahlilleri için 6 bin istedi özel diye sağlık ocağında yaptırdım şu 3 test için ne kadar isterler artık
mlke2906 Nisanmomy ama randevu alıp gitmen gerekiyor dimi devlet hastanesine yoksa direk acilden verilir mi ki
Nisanmomy mlke2906 kadın doğumdan randevu alabilirsin. E-Nabız ‘ dan gün içinde kontrol edersen bazen iptal randevular oluyor gün içinde de boş randevu denk gelebilir
budalaaurammisi mlke2906 daha pazartesi yaptırdım doktorum yönlendirdi devlet hastanesinin aile hekimligine git dedi orada kapsamlı yapıyorlar sağlıkocagı yapmıyor dedi önceki hamileigimde yarısını devlette yarısını özelde yaptırmıştım.
Bbgg mlke2906 sağlık ocağı yapıyor aslında ama çok fazla yanlış pozitiflik çıkaran var en iyisi hastanede oluyor , özelde 2-3 bin rahat tutar devlette rutin olarak giderseniz polikliniğe benim gebelik kanlarım yapılmadı derseniz yaparlar zaten
Nisanmomy Bbgg sağlık ocağındaki kan ve idrar testlerine kesinlikle güvenmiyorum. Kan testi verdiğim tiroidim düşük çıktı. Doktor iki gün sonra hastanede yaptı değerleri normal çıktı. Sanırım kanlar bekletiliyor ondan kaynaklı değerlerde sorun çıkabiliyor