mommyyysd estagfurullah ne demek 🌸 17. Haftamda yine böyle bir kasık ağrısı yaşadım anlık , doktora kontrole gittim doktor dedi ki bu haftalarda böyle normal vs 2. Trimester zaten ağrılı geçer çoğunlukla muhtemelen psikolojik seninki dedi , muayene edelim yine de dedi baktı hakkaten rahim ağzı kısalmış biraz dedi tesadüfen farkedildi yani 28 mm ölçüm çıktı bunun 35 mm ve üstü olmasını isteriz dedi haftaya gel yine bakalım düşerse rahim ağzına dikiş düşünebiliriz dedi , progestan fitil kullanıyorum ve yatak istirahatindeyim kesinlikle kalkmak yok sadece lavoba ve yemek için kalkıyorum , geçen hafta 33 mm ölçüldü Allahtan hala takipteyim ağrı olursa koşa koşa gidiyorum doktora, normalde doktorlar bunu ölçmeyebiliyor önceden kaybınız vs yoksa , bu problemi yaşayan herkes detaylı ultrasonda farkediliyor , sizin böyle bir problem olsaydı ultrasonda belli olurdu diye düşünüyorum ama kontrollerinizde sorun rahim ağzım nasıl vs diye , karından ölçü yanıltıyor alttan bakılması gerekiyor ama karından bi terslik görmezse alttan bakmaz enfeksiyon olmayın vs diye