QueenBahar_ nerm629_ öncelikle Allah gönlünden geçeni kucağına nasip etsin ❤️ Önceki gebelik kesesi nasıldı hatırlıyormusunuz Benim 2 kızımın kesesi yuvarlakti oğlumun uzun fasülye gibi sekilliydi bende tuttu kese hurafesi Tabi herkesin ki bir olmuyor
humahmet nerm629_ keseyle cinsiyetin alakası yok benim ilk gebeliğimde yuvarlaktı kız ikincisinde biraz daha düzensizdi yuvarlak değildi yine kız 🥰
nerm629_ NoName_ Benimde ilk kızımın ultrasonu 8+2 yayginmıs seninki gibi derli toplu degilmis canim ama bu şimdiki ultrason vermediler ama ekrandan gördüm seninki gibi 🤍
NoName_ nerm629_ yaa sanırım gönülden geçen erkek🤭rabbim gönlünüze göre versin bir tsne de erkek tattırsın inşallah
nerm629_ NoName_ Amin canım amin cocuk bakmak çok zor üst üste oldu hep benim bide sezaryan benim 3ten fazla olmuyor dedim 3uncuyude yapim aradan çıksın hepsini birlikte büyüteyim dedim
nurssmom nerm629_ kesem hep çok yamuktu hatta bazen korkuyordum neden bu kadar düzensiz diye. Susam gibi damla gibi her gittiğimde farklı şekilde oluyordu ama kızım oluyor
visnelicheescake nerm629_ Hiç bilmiyor aşkım benim kızım da yuvarlaktı kız oldu bu da fasulye şeklinde bakalım bu ne olacak bilmiyoruz 😁