Neseakb Merhaba arkadaşlar adet günüme 5 gün kala sağlık ocağında kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı adet günümden birgün önce sadece kahverengi lekelenme oldu sonra bir daha olmadı böyle bir durum yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmı acaba
Mervetepe Neseakb olabilir tabiki benim 4 ay kadar önce tam 5 gün önce kan testim negatifti antibiyotik alıcaktm doktorum adetini bekleyelim daha 5 gün var sonuc değişebilir demişti o ay hamile değilmism ama ihtimal olabilir diye biliyorum canım yarın tekrar ver bence gec döllenme olabilir
DuyguDuman Neseakb bende yumurtlama günündeki gibi beyaz akıntı gelmeye başlamıştı sonra zaten reglim 2 gün gecikti ve hamileydim çok şükür, ayrıca rahim filmi çok etkili bir yöntem. İstanbuldaysan echomar’da çektir mutlaka
Neseakb Mervetepe uzun zamandır istiyoruz bu ay olmayacak diye negatif çıkınca rahim filmi çektirmek için yer arıyordum adet bitiminde adet olmayınca ne yapacağımı bilemedim birden inşallah vardır dediğin gibi yarın gidip tekrar bir baktırayım en iyisi
Efuli53 Neseakb bnm adetime 1hafta kala lekelenmeler başlamıstı eşime demiştim bu ay da bebek yok diye. Sonra adet olmam gereken gün de (daha adetim gecikmeden aynı gün) dayanamayıp test yaptm pozitf cıktı :)) silik çizgi cıktı :)
Mervezngn Ben adete 5 gün kala öğrenmiştim değerim 11.22 çıkmıştı. Eğer geç döllenme ise negatif olması normal
Iyikilerim Mervezngn Neseakb bekle sakin ilaç içme ağır kaldırma benim değerim 0 di ama 3 haftalikmisim az kalsın bebisim düşsün
Neseakb DuyguDuman İstanbul’da değilim malesef izmirdeyim eğer gebelik yoksa onu çektirip baktırıcam ama inşallah vardır gerek kalmaz
Pinkk30 [bilinmeyen] canim gec dollenme demek doktorumun verdigi bilgiyli anlatiyorum. Mesela senin yumurtlama tarihin adet bitiminden 1 hafta sonra oluyo diyelim o ay olduki geç yumurtladin mesela 1 hafta sonra degilde 10 gun sonra yumurtladin e spermle yumurta buluştu etti kaynasti dollendi derken nerden baksan arada 1 hafta oynuyo onun icin gec dollenme olabilir kendini her ihtimale karsi hazirlaki üzülme. Bi laf vardir insanin parasini cal umudunu calma demisler onun icin hakkinda hayirlisi neyse oyle olsun 🙏
Neseakb drytcvkarsln arada adet olucakmış gibi ağrıda olmuşmuydu acaba sizinde benim bazen oluyor o yüzden soruyorum
Kahramanlar Kızımda da böyle olmuştu sağlık ocağında tahilde negatif çıktı adet olmadım sadece leke oldu devlet hastanesine gittim birkaç gün sonra orda çıktı ama bu seferde kese yok dediler sonraki kontrolde kese var bebek yok dediler özele gittim yoksa kürtaj yapacaklardı dış gebelik diye özelde kalp atışını duyduk vajinadan baktı ultrason ile yani olabilir de canım benim
Serapasena Neseakb bende aynı şekilde oldum canım adetten 5 gün önce test negatif cıktı ama adet günüm içime bi şüphe geldi ve idrar testi pozitif cıktı bence tekrar test yapmalısın adetin geciktiyse
Hapyykm Neseakb bende öyle olmuştu kahverengi leke geldi bebeğin yerletişi anlamına geliyor ama adet günün geçmesi gerekiyor sonuç çıkması için
BilgeByk Canim ben 2 ay adet olmadim 2 ay boyunca da negatif cikti ultrasinda da gozukmedi en son ogrendigumde 2 bucuk aylikti olabiliyo yani kimi insanin vucudu bebegi sakliyo
Tugce1803 Neseakb anladım canım bana da aynısı dendi 5 gün kaldı işte hayırlısı artık inşallah adet olmam da vardır bebşim sen ne durumdasın
Neseakb Tugce1803 inşallah vardır ben birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum şuan herhangi bir adet belirtim Yok arada kramp gibi ağrılarım olup geçiyor nasip kısmet herşey allah isteyen herkese nasip etsin inşallah seninde tez zamanda bebiş haberin gelir