gebeyimgebesin
Yorumları okumadım ama içini asla karartma ben buraya netleştiğinde post atacaktım ama yazıyı görünce umudunu kaybetmemen için durumumu paylaşmak istiyorum. 2 ay önce Amh 0.19 , fsh 11 , e2 19 çıktı doktor erken menapoz riskin var hemen tüp bebek için donanımlı yerler araştır dedi . Bu değerlerimden 2 ay öncede 0.35 di hızla düşüyor yani belki şuan dahada düşmüş olabilir. 0.01 ile hamile kalanlar bile olduğunu gördüm araştırmalarımın sonucunda ve streslenmeyi bıraktım yumurtamız var , var olan yumurtayı kaliteli hale getirmek elimizdeki tek çare. Solgarın folik asit (folat formu) yine aynı markanın omega 3 ve kuenzim takviyelerine başladım. Birde 10 gün boyunca incir kürü yaptım bunlar tabi ne kadar etkiledi bilmiyorum . İnternetten 30 lu ovulasyon testi satın aldım yumurtlama günümü oradan takip ettim ve bu süreçte sağlıklı beslenmeye gayret ettim elimden geldiğince . D vitaminin vs eksikse ondan da kullanabilirsiniz. Ben ilk ay yumurtlama günümü uygulamaya göre yaptım ve gebelik oluşmadı 2. Ay aldığım ovulasyon testinden yaptım şuan gebelik çubuklarda ve kanda var görünüyor tabi kese görünene kadar gebeyim diyemem ama şuan yüzde 50 hamileyim, 10 gün sonra ultrasonda kese göründüğü taktirde gebeliğim oluşmış diyebilirim ama bu kadar olumsuz sürece rağmen ben kendi irademle başardım bunu . İmkansız diyemez hiçbir doktor bugun yanına gittim ve hamileyim galiba hocam çok zor demiştiniz 2 ay önce dedim ben çok istediğiniz için acele edin demiştim dedi. Doktorun yaklaşımı ve sizin bu duruma bakış açınız bu süreçte çok önemli inşallah kalp atışlarını duyarım. Daha önce bir gebelik kaybım oldu o zaman amh değerim nasıldı bilmiyorum peşine miyom ameliyatı oldum sonrasında düşmeye başladı ama benim geçmişte kanser öyküm var aldığım radyasyon tedavileride yuöurta rezervimi etkilemiştir mutlaka diye düşündük. Ayrıyetten romatizmal hastalığımda var . Ben bu şartlara rağmen çift çizgi gördüysem sizde canınızı sıkmayın ve yumurtlama gününü mutlaka takip edin 2 gün yüksek gebelik ihtimali oluyor ve ondan 1 2 gün öncesi sperm 48 saat canlı kaldığı için yine ihtimal dahilinde. Ovulasyon testi takviyeler sağlıklı beslenme ile bence gebe kalmak mümkün ek bir problem yoksa amh dışında :) bana fsh da sınırda erken menapoz olabilirsin dedi. Çok dua ettim ağladım bunları duyunca ama kendi bedenini senden iyi kimse bilemez inşallah kısa sürede gebe kalırsınız:)