gebeyimgebesin Kızlar sorum başlıkta. Ben giderek umudumu kaybediyor gibiyim. Amh düşük olup doğal yolla gebe kalanlar neler yaptınız biraz bahsedip umut olur musunuz? Çok ihtiyacım var
3boysmom gebeyimgebesin evet arkadaşım 0.60 ile kaldı. hatta amh sonucunu görünce devletteki doktor direk aşılama ve tüp bebek merkezine yönlendirdi, ama kendi oluruna bıraktı. 2 ay sonra kendi hamile kaldı şimdi doğum yaptı misler gibi kızı var🌸
hayirlisi06 gebeyimgebesin 0,86 ydi her gebeliğim kendiliğinden en son ki plansız oldu ikiz. Amh tek başına bir değer değil kafanıza takmayın
yagmur2026 gebeyimgebesin Benim şubatta amh değerim1.48 idi eylülde 0.7 çıktı ekimde tekrarladım 0.7 halen doktorlar 35 yaşında olduğum için tüp bebek önerdi. eylül ayında 3 yumurtam büyüdü ama çatlamadı. kasımda tüp bebek tedavisine başlayacağım.
ValideSultan gebeyimgebesin ben şuna inanıyorum Rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz herhangi bir şey yapmaya gerek yok. Bana erken menopoz vermişlerdi AMH çok düşüktü IMKANSIZA YAKIN DA HAMILE KALMAM VE BEN HIÇBIR ŞEY YAPMADIM HIÇ PEŞINE DÜŞMEDIM DEDIM KI ALLAH’IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BIR TANE OĞLUM VAR ŞU AN 28 HAFTALIK HAMILEYIM KIZIM OLUYOR.
gebeyimgebesin 3boysmom maşallah ne güzel 🌸 bende aşılama tüp bebek vs düşünmüyorum ama bir yandan da olmazsa diye korkuyorum aşamıyorum
gebeyimgebesin 3boysmom benim çok olmadı aslında 8.ayımızdayız ama 0.76 olan amhımın (bu arada haziranda baktırmıştım) zamanla dahada düşmesinden korkuyorum. Bir yandan olursa olur diyorum bir yandanda olmayacak diye içimde sürekli bir korku. Evlendikten sonra kilo aldım 10kilo kadar. Şimdi sağlıklı beslenmeye yürüyüş yapmaya başladım kilomu verirsem belki daha kolay olur diye düşünüyorum
bahar6734 Benmde amh 0,83 tü yaşımda 35 üstü diye doktor direk tüp bebek yap vakit kaybetme demişti..sonra ben hamile kaldım ama düşük yaptım o bi mucizeydi demekki bidaha olmaz derken 6 ay sonra tekrar hamile kaldım 🩷
Musilk-1 Hanımlar FSH degeriniz nasıl dı peki amh değeri düşük olupta hamile kalan çok ama benim FSH da yüksek
Seymabyrm Musilk-1 ikiside yüksekti fsh 18 amh 0,88 di doğal yolla oldu. tabii ondan önce tedavi oldum doktorun dediklerine uydum
gebeyimgebesin Musilk-1 fsh’ım değerim 8 di. Muayenehanesi olan bir doktora gittim. Kan değerlerime baktı bunlarda bişe yok dedi. Amhım düşük dedim o bir kıstas değil önemli değil dedi ama bilmiyorum benim canımı sıkıyor
Musilk-1 Seymabyrm bu Almanya da neden FSH mı düsürmek için birşey yapmıyorlar gerçekten anlamadım umutsuz vakka olarak suratıma bakıyorlar sade durumum ortada söylenen tüp bebek bile olmaz burada bunun tedavisi yokmu anlamadım gerçekten Türkiye daha iyi
gebeyimgebesin Seymabyrm doktor ne demişti canım sana nasıl bir yol izlediniz nasıl elde ettin doğal gebeliği
Musilk-1 Seymabyrm geçen srne temmuz’da 57 bu sene temmuz 93 çıktı ama ben adet olmayacağımı anlayıp o ay yaptırıyorum belki bu yüzden bu kadar yüksek çıkıyor hiç bana adetin 3. günü gel diyen yok burası Almanya ve ben Almanya da çaresizim Türkiye de doktorlar daha iyi cyclo proxsinova da kullandım bunu kullanıp FSH düşen çok ama bende olmamış kullandıktan sonra baktırmıştım çok doktora gittim
gebeyimgebesin Edbet95 tüp bebeğe ayıracak maddi durumumuz yok şuan için canım o yüzden onu hiç düşünmedim. Doğal yolla olabilmesi için neler yapabilirim ona bakıyorum şimdilik
Tysem29 Canım yumurta sayısı degil yumurta kalitesi önemli demişti doktorum bana benim 3 lerde ama bir yıldır olmuyor mesela. Düşük ama kaliteli olması daha iyiymiş
gebeyimgebesin Tysem29 işte kaliteli mi değil mi bilemiyoruz canım bir de o var var olanı kaliteli hale getirmek gerekiyor
Mavisss12 Ben normal 2.bebek için hormonlarıma baktırdım 0.67 çıktı bi kızım vardı zaten şuan 5.5 yaşında. bi kere denedik eşimle hamile kaldım ama kalbi durdı ve kürtaj oldum. aradan bir yıl geçti tekrar hamileyim tek seferde hamile kaldım ve ikiz oldu ne kadar istemesemde ( bi tane istediğim için öyle dedim bu arada) tek bi taneydi Rabbim çift verdi 😂🤲🏻🫂 hem kız hem erkek şuan 5 aylık hamileyim. zor geçiyor ama yarıladım sayılır 3 buçuk ay kaldı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH seninde en istediğin zamanda olur 🤲🏻 sağlıkka huzurla olsun inşallah
gebeyimgebesin Mavisss12 keşke benimde olsa ikiz olsaaa ne kadar zor da olsa hamileliği bakımı hepsine razıyım
Seymabyrm Musilk-1 evet, doğru değer için 3. günü veriliyor bende öyle yapmıştım. Fsh düşürmek için bu ilacı kullandım bende
Musilk-1 Seymabyrm bende işe yaramadı demekki bide menapoz belirtileri olup o ay adet olmayacağımı anlayınca yaptırıyorum onunda etkisi var diye düşünüyorum şuanda birşey yok adetmi olacam hamilemiyim bilmiyorum en son ilişki 26 Eylül’de sonra durduk yarın sabah test yapacağım akıntı var leke var adet yok bide yumurta akı gibi akıntı adetten öncede oluyor hamileliktede hayırlısı
gebeyimgebesin Musilk-1 kuzum adetin ikinci üçüncü gününün değeri önemli olan fsh döngü boyunca değişiyor çünkü. Ama haklısın türkiyedeki tıp çok daha iyi her alanda