EftelyaRuzgari İlk hcg 131 idi 2 gün sonrasında 350 ve tekrar 2 gün sonrasında 668 idi 5 gün ardından 1700 ü gördüm. İki katına katlanmadan ilerlemesi normal mi?
mommymon EftelyaRuzgari benimde 4 gün aralıklarla 16 90 370 ve en son 842 çıktı moralim cok bozuktu 2 gün sonra gittim ultrasonda kese gördük
Laviniiaa EftelyaRuzgari En az %60 artması gerekiyor sanki 5 gün sonrasında biraz az artmış gibi. Aynı hastanede mi verdin tüm testleri
EftelyaRuzgari Zelis_ozdrgn 668 iken gayet iyi demişti fakat şimdiye kadar 2400 üstllması gerekmez miydi acaba? 6. Haftaya bugün itibari ile girdik
Zelis_ozdrgn EftelyaRuzgari yani düşmemesi önemli olan zaten 6 haftalık olmuşsunuz kalp atışı için çağırdı mı ne zaman duyacaksınız
Zelis_ozdrgn EftelyaRuzgari artışı önemli canım bi sıkıntı olmaz yani Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥲🤲
EftelyaRuzgari mommymon sizin artış hızı maşallah iyiymiş zaten korkacağınız bir şey olduğunu düşünmüyorum 😍😍iki günde en az %50 artış olmalı diye bildiğimden dolayı ben endişelendim kendi durumumdan
semiii Sizin gibi hiç uğraşmadım ben adetim geçikti, 6 gün sonra kandaki değer 6045di , ertesi gün 5+5 gebe olduğunu öğrendim