Meliss- Kızlarrr ne durumdasınız? Stresten mi olmuyor bilmiyorum 3 ekimde test yapıp negatif gördüğüm için test yapmaktan korkuyorum
sedefhamile Meliss- Meliss- benimde bat 4 idi bu aralar adet tarihlerim oynuyor o yüzden geçen ay hangi gün olduysam bu ay da o günü bekledim adet belirtileri vardı hatta kaç kere adet oldum sandım hani insan hisseder ya adet oldum dersin ben onu bir 2 gün yaşadım ama tık yok dün de test yaptım negatif bende senin gibi düşünüyorum acaba stresten mi olmuyorum diye bilmiyorum hamile kalmak zor imiş ya başkalarında duyuyorum hemen hamile kalıyorlar acaba ben planladığım için mi olmuyor
Meliss- sedefhamile bende aynı şeyleri düşünüyorum o kadar haklısınız ki :( bende aynı regl oldum sandım kaç kere baktım ama yok 7 eylülde regl oldum bende 6 ekimde olmam gerekiyordu normalde düzenli ama ya stresten ya da umarımmm gebeyizdir gecikiyordur:) İnsallah gönlümüze göre olur hepimizin😍 belirtileriniz var mı bende göğüs ağrısı var arada kasık ağrım oluyor o kadar
sedefhamile EftelyaRuzgari Meliss- bel ağrım var oturup kalkarken sanki bi şey taşımışım göğüs dolgunlugum vardı geçti kasıkşarıö arada batıyor bu kadar valla artuk ne hissediyorum kafam yanıyor
EftelyaRuzgari Benim de 2 gün gecikmiş idi ve adet olacakmışım gibi sancılarım oluyordu test yaptım ve çift çizgi çıktı🥹😍 fakat genelde gecikme 1 haftayı bulunca idrar testinde çıkıyor. İçinizin rahat etmesi açısından kan tahlili vermenizi öneririm 🤍🤍
EftelyaRuzgari sedefhamile şüpheniz varsa yarın direkt beta hcg hormonunuza bakılması için kan tahlili verin bence. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌹🌹
sedefhamile EftelyaRuzgari geçikme yaşıyorum ama bi kaç aydır regl tarihlerim 2 ileri 2 geri oluyordu geçen ag ayın 4 ünde oldu bu ay bilemiyorum kaçımda olur o yüzden bekliyorum test yaptım negatif