1903kartalice Of 37+4 teyim suan yuruyemiyorum sol kasik adim attikca çatlıyor resmen aglamalik Bugun bir anda böyle oldu gecmedi kac saat oldu Sezeryandan sonraki aci bana koymaz sanirim Zaten uyunmuyorda dönüp durmaktan
gerigeldik 1903kartalice ben kaş aldıramayan insanım o kadar acı eşiğim düşük. Sezaryenden sonra 5. günde avm gezmiştim. Doğum yaptığım günün gecesinde kimseden destek almadan sabaha kadar yürüyüş yaptım hastane koridorunda. Böyle düşünerek kendinizi yıpratmayın. Beni ilk ayağa kaldıracakları zaman ölüm çıkar burdan ben yürümem demiştim 😂 ama bir yürüdüm bir daha oturmadım. Beni de çok korkutmuşlardı ilk ayağa kalmak çok zor işte sonrasında yürümek çok zor vs diye ama asla öyle olmadı. Kötüyü düşünmeyin. En kısa sürede toparlarsınız umarım. Sağlıcakla alın kucağınıza 🌸
kyaas gerigeldik bence kişiye göre değişiyor bu ben zayıftım ondan mı bilmiyorum tabi tahmin sadece çok ağrılı geçti acı eşiğimde yüksektir ama ağladım yani
1903kartalice gerigeldik insallah 7 gun sonra sezeryan olacagim ve artik bu hamilelik bitsin istiyorum son haftalar asiri yordu Sanırım yürüdükçe insan çabuk toparliyor
senos15 kyaas ameliyattan sonra hiç ağrı acı hissetmedim kendime geldim yürücem kalkcam diye tutturdum beni zor tuttular yatakta 2 saat oda sonra kalktım ve yürüdüm ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk toparlanıyorsun hastane ebe hemşire ve doktorla çok alakası var ben kendime gelmeden ayıltıp hemen ağrı kesicimi yapmışlar odaya çıkmadan odaya çıkıp kendime gelene kadar etki etmiş sonra etkisinin geçmesine yakın tekrar verdiler hiç ağrı sızı yaşamadan taburcu oldum şükür
Sedolik Doğum yapalı 6gün oldu sadece ikinci gün çok ağrım oldu hiç geçmeyecek diye düşünmüştüm ama çok şükür şimdi her işimi kendim yapabiliyorum. Bol yürüyüş yapın merdiven çıkın ama dinlenmeyi de ihmal etmeyin. Allah bebeklerimiz için güç kuvvet veriyor.