yesilanne97 Kızlar merhaba, acaba doktorlar en yaygın olarak hangi vitamin ve demir ilacını veriyor,ve fiyatları nedir? Birde demir ilacını sağlık ocakları veriyormuş doğrumu
Yasemincifci yesilanne97 decavit ve maltofer decaviti bedava alıyosunda maltoferin fiyatını şuan hatrlamıyrm canım
Meryemtoptas yesilanne97 maltofer 10-15₺ arası geçen gün bitti diye almıştım 😊 maltofer de kullanıyorum o daha da uygun diye hatırlıyorum ben yazdırmak için doktora gidemedim diye almıştım
SelmAkqun Meral38 Nazl1234 Reqenesis miqde bulantısına da ii qelio demisti bana biri doqru mu acaba 21+5 teyim hala bitmek bilmeyen bulantılarm war
Meral38 yesilanne97 bende maltofer ve regenesis kullanıyorum regenesis 55 lira maltofer uygun fiyatta
Mekselyna Decavit ve coledan(d vitamini) kullandım ilk başlarda. Decavit iyi kilo yapıyor benim için güzel bir durumdu:) daha sonra provit omega adlı vitamine geçtim bu 45 tl. Maltofer de kullanıyorum çok düzenli içmesem de..
Mekselyna Yagmur1991 haftasına göre bebeğin kilosu hep iyi dedi doktorlar, ona da etkisi oluyor muhtemelen.
Nazl1234 SelmAkqun yaa olabilir canim cok sukur benim hic ama hic bulantim olmadi icerigi cok genis regenesisin bicok vitamin var doguma kadar hatta dogum sonrasi da devam edcz dedi doktorumuz
Yasemincifci Cancan88 günde 2 kere tok karnına yemeklerimde süt ve süt ürünü kullandıysam 2 saat sonra içiyorum çünkü ishal yapıyor
Zozantmr Ben imom decavit vegaferon kulanıyorum decavit ve vegaferonun sağlık ocağı ücretsiz veriyor imom ise 50?tl ye alıyorum