Zeynel12 Bana dua edin kizlar ikinci doğumum sezeryan aynı endişe korkuyu hissediyorum bütün annelerin anne adaylarının duasına ihtiyacım var kolaylıkla sağlıkla kucağıma alırm inşallah bebeğimi
Katya1 Zeynel12 Hayırlısyla sağlıkla kavuş bebeğine inşallah çok güzel vee sorunsuz geçer rabbim yardımcın olsun canım 🌸 kaç haftalıksın ?
Bademlilokum Zeynel12 Zeynel12 Allah yardımcın olsun sağ salim kucagına al. İnşallah hemen toparlarsın Çok heyecanlı benimde ikinci daha 21 haftalığız zaman hemen geçsin istiyorum
saricivciv_ Zeynel12 Rabbim sağlıkla kolaylıkla evladına kovuşmayı nasip etsin endişesiz vesvesessiz inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri hayırla sağlıkla alalım kucagımıza evlatlarımızı🤲🤗
bebeklerim__ Zeynel12 canimmmmm hayırla sağlıkla bebeğine kavus insallah. Hemen ayaklan hic agri sizi hissetme insallah insallah
Zeynel12 Bademlilokum geçiyor geçiyor emin ol zor oluyor evde bir çocuk daha varsa ama Allah yardım ediyor bana sadece son bir hafta geçmedi 4saate hastahaneye geçecem stres heyecan korku herşey var kziimi evde bırakıp çıkmak ayrıca duygusal bir an
Zeliha_gny Allahim kolaylık versin inslalah çok zorr benimde ikinci dogum olacak 6 gun sonra 37. Haftada alacaklar sezeryana simdiden korkuyorum rabbim kolaylastirsin ol bol okuyun gececek bu günlerde allaha sıgının o size yardim eder