Canan3363 esralacin merhaba bende mersinde iyi bi detaylı ultrason için yer arıyordum da fiyatı nebkadardi acaba
esroos yazcoming ayy çok sevindim çok teşekkürler bilgilendirme için 💚☘️ Tüp bebek annesiyim o yüzden biraz endişeliydim açıkcası
yazcoming esroos hiç endişenmeyin benimde risklerim vardı, daha önce Konizasyon operasyonum vardı bebek baskı yaparsa açılma olur mu diye kendisi bazı uygulayarak açılma vardı vs diye test etti olsaydı serklaj önerecekti
Aloska Deletedmom_297 ben 2 hafta önce gittim çok çok memnun kaldım balım gerçekten harika bir doktor bir saatten fazla sürdü 🥹🩵
---Nehir--- Nurozi geç gördüm mesajı ama bende gittiğimde 5200 TL dedi kontrolden sonra verdim eşim de şaşırdı yanlış anlamış muhtemelen ama çok memnun kaldım kusura bakmayın tekrardan
145393 smoms ben hiç kalmadım oğlumda yalan yanlış şeyler şöyledir keske özelde yaptirsaydim bin kat iyiydi
smoms 145393 ilgilenen kişiye göre değişiyor bence, genel olarak hastanede asistanlar bakıyormuş benim doktor kendi baktı . Sağlıkla gelsinler🙏