Miniginannesiiii1111 Seda_nur4760 daha önce ayda birdi 30. Haftada 3 hafta sonra dedi 34 ten sonra 1 haftaya düştü
Emine32 Bir sıkıntı olmadıkça ayda 1 çağırdı doktorum 34.haftada yine gidicem sezeryan olacağı için gün verir mi sizce yoksa kontroller sıklaştırır mı
senem0987 8.haftamdan beri ayda 1 olarak gidiyorum 4 hafta da 1 yani ama 32 den sonra 2 hafta 36 dan sonra haftada 1 gideceğim
senem0987 Seda_nur4760 yani ilk görüşmemizde bilgilendirdi ayda 1 ilerleyeceğiz diye mesela 24.haftamda gittim ya 1 ay sonra görüşürüz diyor ya da 28 de görüşürüz diyor demezse ben belirtiyorun 28.haftada görüşüyoruz o zaman diye evet diyor zaten
baby0707 Seda_nur4760 iki yada uc hafta arayla doktorum kontrole cagiriyor ikinci gebelik bi riskim yok
bayatlamayankurabiye Seda_nur4760 Her hafta gidiyorum. Bazen iki haftada bir gidiyorum ama çok nadirdir.
melaly Şimdilik devlet hastanesine gidiyorum.5. Haftada betadan öğrendik. 6. Haftada keseyi gördük 7 de kalbi duyduk.bana üç hafta sonra gel ikili test yapalım dedi.kendi doktoruma geçince ilk zamanlar ayda bir çağırır.